Exclusiv pe iabilet.ro

The Fool: Stand-up comedy caritabil

The Fool, București
Calea Victoriei, nr. 118
joi, 28 noiembrie '19, ora 19:30
Pe 28 noiembrie susţinem demersul Fundaţiei Agenţia de Dezvoltare Comunitară „Împreună”. Citeşte în continuare pentru a afla cum poţi ajuta şi tu. Mai multe detalii

De mai bine de 15 ani, la finalul fiecărui an, Fundaţia Agenţia de Dezvoltare Comunitară „Împreună” desfășoară Campania „Un Moș al Tuturor” care își propune să aducă magia sărbătorilor de iarnă în școlile în care Moș Crăciun nu poate ajunge. Până în prezent, cu sprijinul donatorilor, Moșul Tuturor a ajuns la peste 3000 de copii din mai multe zone sărace ale țării. Anul acesta şi-a propus să ajungă la peste 100 de copii din şcoala gimnazială Vipereşti, judeţul Buzău.

Punem de un show dement de stand up comedy cu Nelu Cortea, Radu Bucălae, Ioana State, Mukinka, Mădălin Cîrje şi Florin Gheorghe.
Vom dona profitul rezultat din încasări Moşului Tuturor, că are el o listă cu toţi copiii cuminţi şi frumoşi din Vipereşti.
Hai la show să te bucuri de un show amuzant de stand up şi să fii #HelpFool!
 
Pentru acest spectacol bilete se găsesc și în orașul tău! Tu alegi de unde cumperi. Ia biletul și vino la spectacol! 
 
Accesul se face cu o oră înainte de spectacol și este permis până la ora de începere.
 
Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
 
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). 
 
În atenția celor care achiziționează bilete la separeu! Biletul este valabil pentru un grup de maxim X persoane.” (X = nr. maxim de persoane din fiecare separeu: 14, 10, 8, respectiv 10). Cu un singur bilet te bucuri de tot separeul alaturi de prietenii tai 
 
Pentru alte întrebări sau probleme referitoare la biletele achiziționate, contactează-ne pe pagina de facebook Headline Management, pe adresa de mail contact@iabilet.ro.
 
Te informăm că la evenimentele noastre accesul persoanelor sub 16 ani nu este permis. 
 
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.  
 
Îți mulțumim că ai ales să te distrezi cu noi!