Exclusiv pe iabilet.ro

The Fool: Concert Extraordinar Tony Baboon

The Fool, București
Calea Victoriei, nr. 118
vineri, 28 februarie, ora 22:30
Tony Baboon revine în The Fool cu primul concert extraordinar din 2020! E primul dintr-o serie extinsă de concerte extraordinare şi pentru că e primul, e cel mai extraordinar! Mai multe detalii
Dar ce îl face să fie atât de extraordinar? Să fie muzica? Să fie vibe-ul? Să fie faptul că ţine maxim 3 concerte pe an pentru că în rest nu-l caută nimeni niciodată? Asta vei afla pe propria-ţi piele de găină!

Despre Tony ar trebui să ştii că e cunoscut ca “Ăla care nu a participat la Vocea României”. L-au chemat oamenii ăia 5 ani la rând şi 5 ani la rând Tony a refuzat invitaţia. S-a păstrat de fiecare dată pentru festivaluri şi cluburi de muzică; încă se păstrează, că nu l-a acceptat nimeni. Noroc cu cluburile de stand-up!

Aşa a ajuns să colaboreze cu Costel şi cu Micutzu. Inspiraţi de muzica lui Tony care e amuzanto-romantico-melancolică, cei doi comedianţi au afirmat că băiatul e bun, e talentat şi da, extraordinar!

În plus, nici Bunuţu' nu ştie când o să mai ai ocazia să-l vezi live, aşa că hai acum să ştii o treabă!
După concert, te invităm să rămâi cu noi la party: "Pe muzica mea - vol. 2". Mai multe detalii despre petrecere vom anunţa în curând!

Biletele pentru concert nu sunt cu locuri la masă.
 
Pentru acest spectacol bilete se găsesc și în orașul tău! Tu alegi de unde cumperi. Ia biletul și vino la spectacol! 
 
Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
 
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). 
 
În atenția celor care achiziționează bilete la separeu! Biletul este valabil pentru un grup de maxim X persoane.” (X = nr. maxim de persoane din fiecare separeu: 14, 10, 8, respectiv 10). Cu un singur bilet te bucuri de tot separeul alaturi de prietenii tai 
 
Pentru alte întrebări sau probleme referitoare la biletele achiziționate, contactează-ne pe pagina de facebook Headline Management, pe adresa de mail contact@iabilet.ro.
 
Te informăm că la evenimentele noastre accesul persoanelor sub 16 ani nu este permis. 
 
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.  
 
Îți mulțumim că ai ales să te distrezi cu noi!