The Doors – Live At The Hollywood Bowl ’68

Happy Cinema, Sala 1, București
Soseaua Progresului 151-171 (Liberty Center), Bucuresti
vineri, 24 noiembrie '17, ora 20:00
Considerat un concert istoric și cel mai reușit concert Doors înregsitrat pe film, The Doors Live At The Bowl ’68 revine pe marile ecrane cu sunetul și imaginea re-masterizate la cea mai bună calitate. Mai multe detalii

Fanii trupei pot să experimenteze acum singurul show Doors filmat în totalitate. „Vei avea senzația că ai fost pe scenă cu noi, la Bowl, susține Ray Manzarek. Alături de interpretări pierdute ale melodiilor Hello I Love You, The WASP (Texas Radio And The Big Beat) și Spanish Caravan, filmul include în exclusivitate și material de arhivă necunoscut publicului și interviuri cu trupa, prietenii membrilor sau colegi de breaslă. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.