The Cinelli Brothers - Clubul Țăranului

Clubul Taranului , București
Intrarea Monetăriei, nr.3
duminică, 25 noiembrie '18, ora 21:00
Cinelli Brothers este un proiect născut din pasiunea comună pentru bluesul electric din Chicago și Texas din anii 60/70. Marco (chitarist, cantaret și compozitor) și Alessandro (baterist, vocalist și aranjor) au decis sa formeze o echipă explozivă prezentând un repertoriu original in stilul Chess, Stax si Motown Records. Mai multe detalii

Albumul lor "Babe Please Set Your Alarm" a fost înregistrat la Soup Studio din Londra și a fost lansat in mai 2018. Fratii Cinelli fac parte dintr-o noua generatie  de muzicieni pasionați care impărtășesc dragostea pentru Blues, Soul. R&B și sunetele autentice care au transformat bluesul intr-o piatra de temelie a istoriei muzicii. Acum ei cnta cu basistul Italian Enzo Strano si muzicutistul englez Giles Robson. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.