The Beatles - All You Need Is Love - Orchestra Simfonica Bucuresti

Cinema Pro, București
Str. Ion Ghica nr. 3, Sector 3
marți, 18 februarie, ora 19:00
Aflată la al treilea sezon muzical, Stagiunea SalutCULTURA! continuă în luna Februarie 2020 cu concertul tribut, “The Beatles, All You Need Is Love”. Mai multe detalii

Marți, 18 Februarie 2020,  Orchestra Simfonica Bucuresti - Bucharest Symphony Orchestra  vă invită la evenimentul dedicat legendarei trupe britanice, The Beatles. Iubitorii muzicii trupei din Marea Britanie, curioşi să reasculte variantele reorchestrate ale unora dintre cele mai cunoscute melodii ale grupului, își vor reaminti imensa contribuţie şi influenţă pe care această trupă a avut-o în dezvoltarea rockului și a muzicii, în general. Concertul demonstrează astfel, că muzica nu cunoaşte bariere de stil, limbajul muzical fiind unul universal. Pe parcursul concertului, veți asculta celebrele piese: “She loves you”, “Here comes the sun”, “Come together”, “Lady Madonna”, “Day tripper”, “Do you want to know a secret?”, “All my loving”, “When I’m 64”, “Michelle”, “Yesterday“, ”Can’t buy me love”, “Let it be”, “Hey Jude” și piesa de rezistență, “All you need is love”.

Concertul “The Beatles, All You Need Is Love” va avea loc la Sala Cinema PRO din București între orele 19:00-21:00. 

În pauza concertului, partenerul oficial al Orchestrei Simfonice București - Gramofon Wines vă invită să degustați celebrele vinuri din colecție.

Așa cum te-ai obișnuit, vei putea să participi la tombolă putând câștiga unul din premiile puse în joc de partenerii noștri, E-BODA. Vei putea primi chiar și tu un premiu. Pasiunea pentru muzică și interpretarea Orchestrei Simfonice București se vor îmbina într-o armonie perfectă, la care ești invitat să participi.

Vino să descoperi Stagiunea #SalutCULTURA!, muzica, o formă excelentă de a petrece o seară plăcută de sâmbătă și, de ce nu, hai să faci și tu primii pași în lumea cu adevărat fascinantă a muzicii, alături de Orchestra Simfonică București!

Parteneri: UCIMR, Ponsa, Texcargo, EVconnect.ro - Prima rețea natională de încărcare pentru vehicule electrice

Parteneri media: Radio Europa FM, Librăriile Cărturești, Media Advertising

Fondată în anul 2007, Orchestra Simfonică București este un ansamblu muzical românesc de prim rang. A fost înființată de trei tineri muzicieni ambițioși, reunind în componența sa cei mai valoroși artiști instrumentiști din România. Din dorinta de a oferi iubitorilor de muzica posibilitatea de a intra in contact cu muzica de calitate, Orchestra Simfonică București a dezvoltat concepte muzicale originale si novatoare, transpuse pe scena stagiunii anuale SalutCULTURA!.

Misiunea Orchestrei Simfonice Bucuresti este promovarea excelenței în muzică si atragerea tinerilor către sălile de concert.

Pentru mai multe informatii despre Orchestra Simfonica Bucuresti, accesati https://osb.org.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.