Technical University Alumni Party & Networking

Chios Social Lounge, Cluj-Napoca
joi, 26 septembrie '19, ora 18:00
Sunteți invitați să participați la ediția de septembrie a seriei de evenimente X Party & Networking, denumită „Technical University Alumni Party & Networking", ediție dedicată oportunităților de NETWORKING între și cu cei mai de succes ALUMNI ai Universității Tehnice din Cluj-Napoca, un cadru potrivit pentru a revedea vechi prieteni și pentru a creea noi conexiuni între absolvenții acestei universități si ceilalți participanți. Mai multe detalii

In data de 26 Septembrie 2019, ora 18:00, la Chios Social Lounge, Parcul Central Cluj-Napoca, vom sărbători împreună realizările și vom onora contribuțiile dumneavoastră. Prezența dumneavoastră va ajuta cu siguranță ca evenimentul să fie unul memorabil.

Vă așteptăm să vă împărtășiți gândurile și amintirile despre cum a fost să trăiți și să studiați în Universitatea Tehnică din Cluj Napoca și să auzim cum aceasta v-a influențat în dezvoltarea personală și în carieră.

Evenimentul va avea loc pe o durată de minim 6 ore iar in cadrul acestuia participanții vor avea parte de o atmosferă în care incurajăm o comunicare relaxată, fără sobrietatea întâlnirilor de business clasice și fără presiunea timpului, în care cei prezenți să aibă ocazia să se cunoască și să creeze conexiuni de valoare.

Participanți:

Alumni (absolventi) ai Universității Tehnice din Cluj-Napoca, reprezentanți cu putere de decizie ai mediului de business (manageri, antreprenori s.a.), reprezentanți ai mediului juridic (avocați, notari, executori judecătorești s.a), reprezentanți ai administrației locale, medici, arhitecți, artisti și reprezentanți ai mediului academic din Cluj­-Napoca, dar si din străinătate, motiv pentru care vor avea prioritate la acest eveniment cei care apartin categoriilor vizate.

Număr de participanți: 300+

 

Program:

Ora 18:00 Primirea participanților

Ora 18:30 Deschiderea evenimentului și prezentarea invitaților speciali și a partenerilor

Ora 20:00 Party & Networking

 

Condiții de participare:

Taxa Early-Bird ( pănă in 15 septembrie ) - 100 lei

Taxa Standard ( 16 septembrie - 23 septembrie ) - 130 lei

Taxa Last Minute ( 24 septembrie - 25 septembrie ) - 150 lei

Taxa achitată in 26 septembrie - 200 lei

 

Taxa de participare include:

-accesul la eveniment

-finger-food

-sesiunea de networking

-cupoane pentru bautură in valoare de 35 lei ( asigurate prin achitarea taxei de acces, bautura suplimentara sa achita direct la bar)

Pentru detalii in legătură cu participarea la acest eveniment vă rugăm să sunați la nr. de telefon: +40752204495 sau trimiteți mail la: xpn@intelglobalis.ro

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.