Exclusiv pe iabilet.ro

Teatrul Rosu: "Blonda din vecini"

Club "The Hub", București
Strada Baratiei 31, Bucuresti
joi, 23 mai '19, ora 20:00
Comedie savuroasa, piesa lui Neil Simon aduce in prim plan povestea a doi prieteni, Norman Cornell (Vasile Revnic) si Andy Hobart (Cosmin Vijeu), care lucreaza impreuna la ziarul-protest “Prabusirea”, sediul micii lor afaceri fiind chiar apartamentul in care locuiesc impreuna. Mai multe detalii

Echilibrul prieteniei lor este insa perturbat de aparitia „blondei din vecini”, Sophie Rauschmeyer (Calina Epuran), americanca desavarsita, fosta „aproape campioana” a jocurilor olimpice la inot, care se muta in apartamentul gol din vecini si de care Norman se indragosteste nebuneste.
Conflictul se desfasoara pe mai multe planuri, Norman o iubeste pe Sophie, Sophie ii uraste pe amandoi, iar Andy nu are cum sa scoata ziarul pentru ca prietenul lui nu mai are timp sa scrie, ocupandu-si timpul cu gesturile atente si exagerate fata de Sophie.

Proprietareasa, Doamna Mackinenee, o vaduva tanara si excentrica profita de faptul ca cei doi nu au cu ce sa plateasca chiria lunara ca sa il scoata pe Andy in lume, alaturi de ea.
Asadar, proprietareasa il vrea pe Andy sau banii de chirie, Domnul Franklyn vrea banii pentru ziarele tiparite, Norman o vrea pe Sophie, iar Sophie vrea sa fie lasata in pace. Iar Andy? Asta se va schimba pe parcursul piesei. Rolurile se vor inversa, mirosurile la fel. Panica generala cu happy end.


Pret bilet 25 lei. 

Acces de la 18:30. 

DUPĂ ACHIZIȚIONARE, ESTE NECESARĂ O REZERVARE TELEFONICĂ: 0723 196 376.

 Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.