Teatrul Indart: Festivalul Teatru Sub Luna 15 Iulie

Teatrul InDArt, București
Strada Coltei, nr 44
luni, 15 iulie '19, ora 18:00
18:00 – 21:00 TBA Mai multe detalii

18:00 – 21:00 BURSA DE ARTIŞTI

* ALEGE-ŢI POVESTEA by InDArt

* InDArt invită toţi creatorii de spectacole şi nu numai la Bursa Artiştilor. Scopul este selecţionarea mai multor spectacole pentru a face parte din repertoriul Teatrului InDArt în stagiunea 2019/2020. De asemenea, ne dorim relansarea din toamnă a proiectului cultural “Alege-ţi povestea”, un proiect de susţinere a artiştilor aflaţi la început de drum din toate domeniile artistice şi culturale: teatru, muzică, pictură, fotografie, design, dans şi alte ramuri conexe.

Artiştii trebuie să se înscrie printr-un email la contact@indart.ro şi să trimită propunerile lor. La dezbatere vom analiza toate propunerile primite împreună cu artiştii! Dezbaterea va fi moderată de Bogdan Gagu, Directorul Teatrului InDArt şi fondatorul Festivalului de Artă „Teatru sub Lună”

* Intrarea liberă prin rezervare online!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.