Teatru la terasa: Comedia "Iubirea e un lucru foarte mare"

BackYard Garden&Pub, București
str. Popa Nan, nr. 5
joi, 17 septembrie '15, ora 20:00
"Iubirea e un lucru foarte mare": regia Marius Gîlea; cu Adina Stoica, Daniel Hara si Ioana Marcoiu. Mai multe detalii

Este un spectacol reușit, realizat dupa Ion Băieșu, despre începuturile într-un cuplu de tineri nerăbdători. El - tipul practic, atent la detalii, mai ales la cele inutile, care costă; romantic şi nu prea; băiat de casă şi nu prea. Ea - entuziastă până în vârful degetelor, ascultătoare, gospodină şi nu prea, iertătoare şi nu prea.

Descriere sumară:
Doi tineri se întâlnesc în gara de la Medgidia şi cu viteza luminii îşi pun la cale viitorul. Dacă nu crezi că iubirea e un lucru foarte mare, te aşteptăm la 1h şi 15 min de umor de bună calitate, marca Ion Băieşu.
O comedie plină de situatii foclorice, alături de trei tineri actori talentaţi, te aşteaptă cu drag la un spectacol care te va face să uiţi de problemele cotidiene.
"Ajunsi, bine sanatosi, Tanta si Costel!"
si
Maestrul


Pret bilet: 25 lei.


Accesul in BackYard Garden & Pub (str. Popa Nan, nr. 5) se poate face incepand cu ora 18.00. Pentru detalii: 0723.196.376.

 

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magazinul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinul V Generation de pe calea Mosilor, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.