TAXI in concert extraordinar la Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe, București
Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
joi, 14 ianuarie '16, ora 21:30
Joi, 14 ianuarie de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Café la primul concert TAXI din 2016! Mai multe detalii

BestMusic Live Concerts şi trupa TAXI te invită pe 14 ianuarie, la Hard Rock Café! Prinde-ţi centura de siguranţă şi aliniază-te la startul unei curse printre hituri - “Jumătatea mea”, “Cele două cuvinte”, “Eşti iubibilă” şi multe alte piese celebre, pline de umor şi ironie, marca Dan Teodorescu!

În al 17lea an de activitate al trupei TAXI, aceasta are în portofoliu peste o mie de concerte, o prezenţă la Eurovision, opt albume, multe clipuri şi nenumărate hituri. Liniile melodice revigorante şi versurile imprevizibile, romantice și/sau ironice, transformă orice recital al trupei într-o experienţă memorabilă, de la care pleci cu fruntea descreţită şi cu refrenele pe buze.

Vino la evenimentul TAXI din Hard Rock Cafe, de la ora 21.30, pentru a cânta hit după hit şi a te bucura de reîntâlnirea cu una din trupele tale preferate, într-o atmosferă unică!


Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea -Hard Rock Cafe Bucuresti,  Magazinul Muzica Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

În presale, biletele au urmatoarele preţuri:
- 80 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 60 de lei, cu loc la masă, în sală, fumători sau nefumători

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 60 de lei.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău - Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de MAGIC FM.