TAXI // 6 aprilie // Berăria H

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
sâmbătă, 6 aprilie, ora 19:00
Sâmbătă - 6 aprilie - ai întâlnire cu una din cele mai iubibile formații românești. Taxi va veni în Orașul cu chef de viață pentru un concert nonconformist și sincer. Mai multe detalii

Având peste o mie de concerte "în picioare", trupa TAXI este una din cele mai iubite și mai respectate trupe din România. Vei auzi live hituri intrate deja în folclor: "Ești iubibilă", "Subtitrare la români", "Cele două cuvinte", dar și cele mai noi melodii ale formației.

Acces: ora 18:00 // Show: ora 19:00

***IMPORTANT***
Mesele vor trebui eliberate până la ora 21:30, deoarece începând cu ora 22:00 va avea loc un alt show în locație. Vă mulțumim pentru înțelegere!


Bilete:

55 lei - Cat. A - parter, în fața scenei, cu loc la masă

40 lei - Cat. B - acces general, cu loc la masă

25 lei - Cat. C - părțile laterale, cu loc la masă

IMPORTANT:
✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.
✔ Pentru acest eveniment, rezervările se preiau doar după achiziționarea biletelor.

 

Rezervările se fac la:0725 345 345/ 0727 345 347 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.