Taraf de Caliu, legendele din Taraf de Haidouks, în True Club

True Club, București
Strada Covaci nr.19
vineri, 2 martie '18
Vineri, 2 martie, haiducii din Taraf de Caliu, care au concertat aproape pe toate continentele lumii, ajung în True Club, București. Taraful de Caliu aduce împreună legende ale muzicii lăutărești, membri și colaboratori ai binecunoscutului Taraf de Haidouks. Mai multe detalii

Din 1991, anul când muzica lor a început să cucerească Europa de Vest, până în prezent, muzicienii din Clejani au concertat aproape în toate continentele lumii, în metropole precum Tokyo, Singapore, Paris, New York, Los Angeles, Istanbul sau Londra. Printre fanii lor declarați se numără Yehudi Menuhin, Kronos Quartet (cu care au cântatșiînregistrat), actorul Johnny Depp (alături de care au apărutînfilmul“The Man Who Cried”) sauYohji Yamamoto, renumitul designer de modă. Înanul 2002, muzicienii au primit premiul BBC World Music pentru cel mai bun grup din Europa şi Orientul Mijlociu.
Vineri, 2 martie, vă așteptăm în True Club, pe Covaci 19, la un concert de muzică lăutărească autentică cu Taraf de Caliu.

Taraf de Caliu

Gheorghe Caliu Anghel- vioară
Robert Anghel- vioară
Marius Manole- acordeon
IonicăTănase – țambal
VioricaRudăreasa – voce
SileNeacșu – contrabas
Special guest – Cosmina Soare – Voce

https://www.youtube.com/watch?v=J7mWdLQxTyE 
https://www.youtube.com/watch?v=PzrxvpG2_Sk 
https://www.youtube.com/watch?v=xnNCidccbG8 
https://www.youtube.com/watch?v=FQY2snAImaU 
https://www.vrtw.life/#artist/?Taraf_de_Caliu_(Gypsy_Live_Band)?=52 

Prețbilet: 30 RON.

Achizitionarea unui bilet nu presupune automat un loc la masa. Daca doriti sa faceti o rezervare, va rugam sa ne contactati la 0727.488.087

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele se gasesc si in locatia True Club, Strada Covaci nr. 19