Exclusiv pe iabilet.ro

SUNET FIN - Concert lansare "Artiști de Tinichea"

The Pub - Universitatii, București
9, Bulevardul Regina Elisabeta, București 030167
joi, 19 martie, ora 21:00
Pe 19 Martie la The Pub, Sunet Fin lansează primul videoclip liric.

Nota: Conform comunicatului emis de Ministerul Afacerilor Interne in data de 8 martie 2020, exista posibilitatea ca evenimentele care au loc in luna martie sa sa reprogrameze / anuleze, dar, in cazul amanarii, biletele cumparate raman valabile. In cazul in care evenimentele se amana sau se anuleaza, veti fi informati in timp util. Multumim!
Mai multe detalii

"Artiști de tinichea" atinge acea pleiadă de "artiști" care cred că muzica și arta în sine sunt o joacă extrasă din trending. Muzica zilelor noastre a ajuns să se consume într-un ritm atât de alert încât mesajul nu mai poate fi recepționat și procesat complet. Prin urmare, primul impuls recepționat de către școala nou-nouță, cum ne place nouă să-i zicem, este expunerea și fructificarea superficialității. Așa iau naștere artiștii de tinichea, maeștrii pieselor cu subiecte puerile, fără noimă, unde mesajul concret lipsește cu desăvârșire.

Sunet Fin

Stelian Teodorescu – Voce
Dragoș Anghel – Chitară
Dragoș Iordache – Bass
Andu Trică – Tobe

WARM – UP & AFTER – PARTY: Serbanesku


SPECIAL GUEST: 
Punkarta

PUNKARTA a văzut lumina zilei în Aprilie 2018, după o lungă cezariană, într-un mic oraș din Transilvania. În urma săpăturilor arheologice, nu s-a putut determina proveniența acestui grup vocal-instrumental,

dar legenda spune că are în componentă cinci dintre cele mai controversate minți ale vremurilor în care trăim: doi MC, cu mult timp liber, care locuiesc cu părinții; un chitarist care și-a ratat cariera de frizer, cel puțin până acum; o basistă, fugită de la cabaret, pentru o cauza nobilă (o strângeau portjartierele); un individ care bate în tobe cum bătea Bruce Willis în “Die Hard”. 

PUNKARTA TREBUIE TRĂITĂ LIVE!

Această trupă "tânără" și "fresh" au o energie aparte și vin cu o mixtură de rock și rap, care a intrat pe piața muzicală cu versuri antisistem și mesaje necenzurate.

Kalcedonik – MC
Krampel – MC
Emanuel Puscar – Chitară
Viviana Popa – Bass
Emanuel Pop – Tobe

Rezervări: www.the-pub.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.