Stand Up w/ Malu Chivu at Grădina Urbană

Gradina Urbana, București
Strada Batiștei nr. 14
miercuri, 19 august, ora 19:00
Râdem, glumim, dar hai să râdem puțin mai mult și săptămâna viitoare! Vă așteptăm la un show de stand-up comedy by #MaluChivu, care se va lăsa cu hohote de râs. Mai multe detalii
O să ai ce povesti nepoților!
 
Actorul bucureştean Marius Malu Chivu va face show de zile mari, miercuri, 19 august, la #GrădinaUrbană
Cei care l-au urmărit pe Marius Chivu pe scenele de teatru, dar şi pe marile ecrane, în filme româneşti şi străine, nu puţine la număr, au spus că este un actor expresiv.
 
Dacă nu aţi mai râs în hohote de ceva vreme, poate acum este o ocazie bună să vă chemaţi prietenii şi să vă distraţi împreună ascultând glume fără limită și replici deștepte.
 
Miercuri | 19 August | Greet: 19:00
Strada Batiștei nr. 14 (în spatele hotelului Intercontinental)
Bilet: 30 Lei
Rezervări: 0762733224
 
Avem rugămintea să luați în considerare ca terasa se va inchide la ora 23:00, conform noilor reglementări!
 
#Informatii
 
 
Bilete vor fi disponibile pentru achizitie la locatie in limita locurilor disponibile.
Prioritate au rezervarile cu bilet achizitionat. Ne rezervam dreptul de a anula o rezervare telefonica daca nu a fost insotita de bilet.
Aranjarea la mese va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de momentul achizitiei biletului.
 
Rezervarile sau biletele cumparate de mai putin de 4 persoane vor fi asezate la mese cu alti participanti care au cumparat bilet, in limita locurilor disponibile si cu nu mai mult de 4 persoane/masa.
 
Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat si vi se va pune o bratara de acces. Aceasta bratara este obligatoriu sa fie purtata pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.
 
Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumatate de ora inaintea inceperii evenimentului.
 
Avand in vedere dispozitiile legale date de Guvernul Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19 va informam si va rugam sa cooperati in respectarea tuturor normelor impuse.
 
Va informam totodata ca intreg staff-ul locatiei, precum si partenerii sunt instruiti corespunzator pentru aplicarea regulilor si va rugam sa colaborati cu acestia pentru a respecta intocmai dispozitiile legale.
 
Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.