Stand-up cu Teo, Vio, Costel și Mocanu pe terasă la ComicsClub!

Comics Club, București
joi, 4 iunie, ora 19:00
Gata, se întâmplă, deschidem terasa Comics Club! Și cu ce chef! Dacă crezi că e doar mare, greșești! Ăsta e un chef cum nu s-a mai văzut!
Vei râde de mamă-mamă cu cei mai de seamă comedianți în 4 zile, începând cu joi, 4 iunie, până duminică, 7 iunie! Mai multe detalii

Îi avem pe oamenii casei: Cristi, Sorin, Sergiu și Toma, pe care îi știi de la Una Scurtă, Râzi ca Prostu, Roast-ul lui Velea și al lui Marian Godină, Show de Seară, Arde-mă sau podcastul Ceva Mărunt sau mai nou Știrile Mărunte și Ceva Show ... sau doar îi confunzi cu cineva.

 

Lor li se alătură alți comedianți care vor scoate toate hohotele de râs din tine: Teo, Vio, Costel, Maria, Mincu, Banciu, Natanticu, Raul, Mocanu, Mitran, Băra, Ioana Luiza și Drăcea.

 

Și pentru că ce este mai important e să fim toți sănătoși vom respecta întocmai măsurile de siguranță. Știm că râsul face bine la sănătate, dar în perioada asta e nevoie de mai mult ca să ne știm bine. Așa că:

 

1. Vom avea un număr limitat de bilete

2. Distanțarea dintre mese va fi de 2 metri, cu maxim 4 persoane la aceeași masă

3. Toți angajații vor purta mască, te rugăm să porți și tu

4. Dezinfectantul îți va fi pus la dispoziție

5. Totul va fi igienizat și dezinfectat frecvent

 

Acum tot ce mai trebuie să faci tu e să te bucuri de comedie! Știm sigur că lor li s-au întâmplat muuuulte chestii de “Bă, nu-mi vine să cred!” pe care d-abia așteaptă să ți le spună!