Stand Up Comedy TEO - AIA E!

Grand Cinema & More Baneasa, București
Băneasa Shopping City Șoseaua București-Ploiești 42D
luni, 17 decembrie '18, ora 20:00
Pe 17 decembrie 2018, la ora 20:00 te invităm la Grand Cinema & More să răzi alături de Teo, la show-ul de Stand Up Comedy: “Aia e!” Mai multe detalii

TEO este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România și unul din veteranii acestui gen de spectacol. Cu o experiență remarcabilă pe scenă, începând de la cea de club, si până la spectacole și turnee în țară, maratoane, special-uri de stand up cât și colaborări cu comedianți de afară, Teo atinge subiecte de comedie foarte diverse și bine documentate.

 În deschiderea spectacolului îl veți vedea pe Victor Băra, un sibian simplu, care face stand-up comedy de mai puțin de un an de zile și déjà strange destul de multe show-uri cu talentul și entuziasmul lui.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.