Stand-UP Comedy cu Viorel Huțupaşu și Marius Gheorghiu

Wahaka Street Food Park, București
Strada Nerva Traian 2
sâmbătă, 1 septembrie '18, ora 20:00
Fresh, carismatic, cu mai puțin de doi ani de experiență pe scenă, fost participant al emisiunii "iUmor", acolo unde a reușit să impresioneze atât juriul cât si publicul, momentul lui depășind pragul de 3 mill. de vizualizări pe canalul de Youtube, vine să vă povestească despre despre cât de mult sau de puțin i-a schimbat această experiență viața, în special pe cea sentimentală. Mai multe detalii

Marius Gheorghiu care este comediantul ce a scris istorie prin curajul pe care l-a avut să protesteze dezbrăcat pe scena Românii au talent!
Arogant, sincer, șarmant, cu o carieră extraordinară în 15 ani de comedie (inclusiv trupa Spitalu'9) și peste 2000 de showuri live, Marius, fost redactor la Academia Cațavencu, prezintă un show de stand up comedy interactiv, energic și viu.

&
Fulvio Balboni care este un italian energic, a câştigat marele premiu în producţia tv "Banc - show" de la Prima Tv. Este comediant în serialul "Trăsniţii" şi, după cum ţin să sublinieze organizatorii, "ne face să zâmbim de fiecare dată când începe să vorbească, ajutat de accentul lui italian, care, de multe ori devine «accentuat»".

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.