Stand Up Comedy cu Tiberiu, Răzvan și Victor

Mojo Club, București
Strada Gabroveni 14
sâmbătă, 2 martie '19, ora 20:00
Stand Up Comedy cu Tiberiu, Răzvan și Victor. Mai multe detalii

A debutat în 2005, când acest gen de spectacol se practica într-un singur club în toată țara și a acumulat de atunci mai mult timp de scenă decât o traseistă nimfomană care face ore suplimentare ca să-și deschidă propria parcare de TIR-uri. Merită investiția!

Răzvan Antonescu este, la doar 25 de ani de când și-a luat carnetul de conducere, foarte obosit. Are multe sfaturi despre viață, care te vor ajuta să ți-o faci mai grea. Este cel care prezintă spectacolele de Open Mic la Mojo, dar nici măcar asta nu e o scuză.

Victor Băra este, la doar nu știm exact căți ani, un sibian simplu, vede o bere, o bea.

Rezervări la telefon 0737.220.220 sau online: http://mojomusic.ro/booking

Suport artiști: 20RON

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.