Special Jazz & Blues evening

La Mama - Clubul Țăranului, București
Strada Monetăriei 3
vineri, 11 octombrie '19, ora 21:00
Anamaria Maranda & Easy Jazz Band vă invită la un concert de jazz, în stilul lor caracteristic. Rezervare prioritară pentru cei care doresc să ia cina începînd cu ora 19.00 Pentru detalii și rezervări, sunați la 0721-102101 Mai multe detalii

Un concert al nuanțelor duse la contrast, al trăirilor jucăușe duse la interpretarea dramatică. Un concert al spectrelor multiple și al abordării mereu noi și proaspete! Deși repertoriul are grijă să aducă împreună piese reprezentative pentru perioade importante ale jazzului internațional, înțelegerea și trăirea muzicii pe aceeași frecvență a artiștilor fac ascultătorii să ia parte la oexperiență muzicală unică. Și magică, de ce nu!

Din piesele abordate nu vor lipsi cele cu influențe ethno, de pe plaiurile mioritice dar și din zona blues, swing, jazzul clasic, pop, R&B și nu numai!

Anamaria Maranda este absolventa a Universității Naționale de Muzică București-secția de Muzică Bizantină, cunoscuta publicului pentru proiecte muzicale dintre cele mai diferite (jazz, folk, muzica traditional greceasca, pop, muzica bizantina).

”Ce se ridica la suprafata din muzica Anei e o fortă delicată, o senzualitate cuminte. Cu un ambitus larg, e în stare si de note joase, cu textura vâscoasa, rostite întins si cu putere, dar si de sfichiuiri de jazz, de jocuri si volute fine asternute languros.” (Anca-Maria Pănoiu, Agenda LiterNet). O voce deosebită, o prezenţă foarte agreabilă, care ar putea face şi carieră internaţională
dacă e bine îndrumată, promovată şi susţinută. A cucerit ascultătorii de la prima piesă.” (Romania Actualitati.ro)

Anamaria a fost distinsă cu PREMIUL PENTRU DEBUT la Gala Premiilor de Jazz-Premiile MUZZA pe 2016 și PREMIUL CONFIRMARA ANULUI la aceași Gală din 2019 pe 2018.

La SPECIAL JAZZ & BLUES EVENING Anamaria Maranda va cînta, ca de obicei, cu instrumentiști de excepție precum:

Dumi Dumitrache – chitara
Eugen Amarandei – contrabas
Tavi Grigore - percuție

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.