Shine Festival 2017

Arenele Romane, București
Str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
30 iunie '17 - 1 iulie '17
Bilete de o zi la 90 de lei si abonamente la 129 de lei gasiti si la intrare !

Canadienii de la Three Days Grace sosesc in premiera in Romania ca headlineri ai festivalului Shine, editia a patra, festival ce va avea loc pe 30 iunie si 1 iulie la Arenele Romane din Bucuresti. De asemenea, Subcarpati vin pentru al doilea an consecutiv sa bubuie boxele Arenelor Romane devenind oficial alaturi de Coma si Alternosfera, ambasadorii festivalului ! ATENȚIE! Daca veniti in gasca la concert, nu uitati si de oferta Shine Together ce va ofera 5 abonamente la pret de 4 in zona Acces General! Mai multe detalii

Dupa ce in 2015 a castigat tilul de “Best Alternative Festival” la Metalhead Awards iar in 2016 "Best Alternative Performance" si s-a bucurat de prezenta a peste 8.000 de spectatori in cele doua zile, sub egida “Come & Shine”, festivalul isi doreste sa-si meninta pozitia de lider pe piata festivalurilor de profil din Capitala si multumeste fanilor pentru votul de incredere si le promite ca nu le va insela asteptarile nici in 2017 !

Cele mai noi trupe confirmate, care si inchid afisul festivalului, sunt: Am Fost la Munte si Mi-a Placut, Jinxy Von D’ers, Umbra, Next Ex, Arthur si Mouse N Monkeyz. Cele sase nume se adauga trupelor deja confirmate: Three Days Grace, Subcarpati, Alternosfera, Vita de Vie, Suie Paparude, E.M.I.L., Coma si Luna Amara

Three Days Grace

Povestea"Three Days Grace" incepe inocent in anul 1992 sub denumirea de "Groundswell" cand singurele intrigi ale protagonistilor ei erau problemele intampinate la liceu. Dupa un singur album, Wave Of Popular Feeling (1995), membrii trupei se despart ca mai apoi, in 1997, drumurile lor sa se reintalneasca sub lumina unui noi proiect intitulat Three Days Grace. Dupa doua decenii in care au devenit trupa simbol a rockului alternative din Canada, Three Days Grace se mandresc cu numeroase discuri de Platina castigate in mod special pentru primele trei albume care le-au definit cariera: Three Days Grace (2003), One-X (2006) si Life Starts Now (2009). Cel mai recent album al trupei, Human (2015), a fost clasat pe locul 1 in topurile de peste ocean.

Muzica trupei "Three Days Grace" este cunoscuta in toata lumea datorita unor single-uri precum "Painkiller", "Riot", "Pain" sau "I Hate Everything About You", iar mesajul lor a ramas acelasi in toti acesti ani: "Tu ai putea sa schimbi ceva in viata ta daca ai avea la dispozitie doar trei zile?"

Abonamentele pentru Festivalul Shine se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara dar si in retelele eventim si bilete.ro

Biletele au urmatoarele preturi:

- 129 lei abonament Acces General

 - 85 lei bilet de o zi la Acces General

In ziua concertului, la intrare, biletul de o zi va costa 90 de Lei.

*Accesul copiilor cu varsta sub 7 ani este gratuit si este permis doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid!

ATENȚIE! Daca veniti in gasca la concert, nu uitati si de oferta Shine Together ce va ofera 5 abonamente la pret de 4 in zona Acces General!

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara.

 

Un festival oferit de BestMusic Live Concerts si sustinut de ROCK FM si Banca Românească