ROCKOMOTIVA 2015

Casa de Cultura a Studentilor, Craiova
Strada Eugeniu Carada 10
5-7 iunie '15
ROCKOMOTIVA 2015 se face la Craiova. Proiectul Perfect: Timpuri Noi şi Partizan cântă împreună. Mai multe detalii

 

ROCKOMOTIVA 2015

PROGRAM DETALIAT, REGULI GENERALE DE ACCES ŞI ALTE INFORMAŢII UTILE

Vineri, 5 iunie

17:00 doors open

18:30 concurs – Barock

19:05 concurs – Rabbit

19:40 concurs – Sin Under Skin

21:00 RoadKillSoda

21:55 Pero Defformero

23:30 Perfect (Timpuri Noi şi Partizan)

 

Sâmbătă, 6 iunie

17:00 doors open

18:00 Never Enough

18:35 Anemic Disco

19:10 Nouă Ani Lumină

20:00 Eufobia

21:05 Avatar

22:00 Bloodway

23:00 Twilight of the Gods

 

Duminică, 7 iunie

17:00 doors open

18:30 recital laureat secţiunea concurs

19:15 Tragic

20:05 Crimena

21:00 Bucovina

22:30 Alternosfera

Lista de activităţi şi facilităţi (toate în incinta Casei de Cultură a Studenţilor Craiova):

Terasă (pizza, grătar, bere)

Lounge

Infopointuri culturale

Set-up Jam Session (free acces) în lounge

Standuri de haine, muzică şi accesorii

Expoziţie de grafică / pictură

Lansare de carte Costin Chioreanu (Sâmbătă, ora 19.30)

**

ACCESUL se va face în baza biletelor, a abonamentelor, a invitaţiilor sau a carnetului de student (vizat pentru anul universitar 2014/2015 - cursuri de zi licenţă / master / şcoală doctorală, la Universitatea de Craiova, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova sau Universitatea Constantin Brâncuşi - Târgu Jiu).

CONTROLUL se va face prin intermediul brăţărilor de festival, cu culori diferite în funcţie de ziua/perioada permisă accesului.  

 

 

Festivalul ROCKOMOTIVA – Craiova 2015 a definitivat lista invitaţilor. Vineri, 5 iunie, cap de afiş este concertul comun PARTIZAN – TIMPURI NOI (numit şi PROIECTUL PERFECT), precedat de sârbii de la PERO DEFFORMERO şi de ROADKILLSODA (Bucureşti). Sâmbătă, o zi dedicată metalului, începe cu bulgarii de la EUFOBIA, continuă cu craiovenii de la AVATAR şi bucureştenii de la BLOODWAY, pentru a se încheia incendiar cu TWILIGHT OF THE GODS, supertrupa în care îi veţi regăsi pe Alan "Nemtheanga" Averill (Primordial), Rune Eriksen (Mayhem, Aura Noir), Nick Barker (Cradle of Filth, Dimmu Borgir, Testament etc), Frode Glesnes (Einherjer) şi Anton Reisenegger (Lock Up). Nici Duminică nu ne liniştim prea tare: după recitalul de gală al formaţiei câştigătoare a secţiunii de concurs, urmează craiovenii de la CRIMENA, apoi BUCOVINA şi, în finalul festivalului, una dintre cele mai în vogă trupe de rock ale momentului: ALTERNOSFERA (Republica Moldova).

Secţiunea de concurs aduce şi ea o premieră: jurizarea se va face de către fani, exclusiv online. Cele şase trupe înscrise vor cânta vineri şi sâmbătă pentru a convinge publicul că melodiile postate în prealabil pe pagina de Facebook a festivalului merită cât mai multe likeuri, iar Duminică la ora 12.00 trupa cea mai apreciată va fi desemnată câştigătoare. Îi puteţi vedea vineri pe RABBIT (Craiova), BAROCK (Bucureşti) şi NOUĂ ANI LUMINĂ (Iaşi), iar sâmbătă pe SIN UNDER SKIN (Craiova), ANEMIC DISCO (Cluj) şi NEVER ENOUGH (Braşov). Detalii despre felul în care vă puteţi susţine trupa favorită vor fi postate în curând pe pagina de Facebook a festivalului (Rockomotiva Fest – Craiova 2015).

Întrucât în perioada festivalului se desfăşoară şi Zilele Craiovei, suntem siguri că vizitatorii din alte oraşe vor avea o mulţime de opţiuni pentru a-şi petrece timpul, în aşteptarea concertelor de pe scena Casei Studenţilor.

NU UITAŢI CĂ MAI SUNT DOAR CÂTEVA ZILE ÎN CARE VĂ PUTEŢI PROCURA ABONAMENTE PENTRU 3 ZILE, LA PREŢUL PROMOŢIONAL DE 50 DE LEI! Abonamentele garantează accesul pentru 3 zile de festival şi se vor găsi la preţul de 50 lei, până pe data de 31 mai, inclusiv. Între 31 mai şi 5 iunie, preţul unui abonament va fi de 60 de lei. Din 5 iunie şi pe toata perioada festivalului vor putea fi cumpărate bilete de o zi in valoare de 30 lei, direct de la intrare!

Abonamentele sunt disponibile pe iabilet.ro şi în reţeaua iabilet: Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP, Magazinul V Generation de pe calea Mosilor, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara (www.zebrapay.ro/locatii). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

În Craiova, abonamente se pot achiziţiona de la secretariatul CCS, str. Eugeniu Carada 10, Perdido Station, str Petre Carp 27 şi Stock Store, Romania Muncitoare 14.

Studenţii de la Universitatea din Craiova, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova şi Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu au acces gratuit, în baza carnetului de student vizat la zi.

Festivalul ROCKOMOTIVA se desfăşoară pe 5, 6 şi 7 iunie 2015, la Casa de Cultură a Studenţilor din Craiova. Este organizat de CCS Craiova, cu sprijinul Ministerului Tineretului şi Sportului şi în parteneriat cu Romanian Thrash Metal Club, Asociaţia Craiova Capitală Europeană a Culturii, Gazeta de Sud şi METALHEAD.RO. Sponsor principal: Ciuc.