Red Hot Chili Peppers World Tribute / Organi'c (Brazilia)

Quantic, București
Intrarea Grozavesti
miercuri, 24 octombrie '18, ora 20:00
În data de 24 octombrie ne întâlnim în Quantic cu cea mai mare trupă de tribut RED HOT CHILI PEPPERSdin lume / ORGANI’C (Brazilia)! Mai multe detalii

Originari  din São Paulo(Brazilia), ORGANI’C și-au început activitatea în 2003 și sunt singura trupă TRIBUT RHCP din lume cu show-uri în peste 17 tări atât in Europa cât și în America de Sud.

“- The most authentic Tribute band of the Red Hot Chili Peppers.
- The only band which have Anthony Kiedis and Josh Klinghoffer Clones.
- True and Huge fans on the line-up only.
- Exactly the same costumes and instruments,
- Full reproduction of RHCP current shows.
- Experience with International tours.”
https://www.facebook.com/redhotchilipeppersworldtribute

Bilete:

-35 lei, în regim presale până marți, 23 octombrie inclusiv

-50 lei, în ziua evenimentului

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.