Quantic - Festivalul Teatru Sub Luna - 14 Iulie

Quantic, București
Intrarea Grozavesti
duminică, 14 iulie '19, ora 17:00
17:00 DESCHIDEREA FESTIVALULUI Mai multe detalii

17:00 DESCHIDEREA FESTIVALULUI

* Vizitarea expoziţiilor de Pictură, Fotografie, Sculptură, Fier, Design, Instalaţii

* O parte din artişti: Atelier Artside 44, S Brothers, Emanoil Marinescu, Mihai Ionescu, Bogdan Ionescu, Ana Maria Gîlcescu, CR-Design, Daliana Păcuraru

* Târg de carte: Editura InDArt, Editura Adsum, Editura ArtCreativ şi multe altele

17:15 TEATRU - O NOAPTE FURTUNOASĂ

* Coordonator: NINEL PETRACHE / Şcoala de teatru Doroftei Art

* Distribuţie: Marius Lazia, Cristinel Dutu, Codin Miron Ioan, Laura Elena Antonovici, Ana-maria Mirea, Ruxandra Valentina Tesa, Ileana Daniela Anghel, Andrei Robert Gabriel

* Clasicul triunghi amoros , sotia-sotul-amantul: Titirca Inima Rea- Veta- Chiriac, o divortata tipica - Zita, un june patriot- Rica Venturiano, un politist rigid- Nae Impingescu si un copil amarat, impatimit al fumatului- Spiridon, toti intr-o comedie spumoasa, cu limbaj de situatii si moravuri.

18:30 CONCERT:BAROCK GROUP

* Grupul ia fiinţă in vara anului 1982 la iniţiativa lui i Viorel Pascu. După un periplu prin mai multe locaţii trupa a găsit sala de repetiţie la Casa de Cultură a Tineretului “Universal Club”. Trupa abordeaza ca stil OLD HARD ROCK..

19:45 TEATRU: De ce tocmai tu?

* Regia: Natalie Ester / Productie Ludus&Logos

* Distribuţia: Natalie Ester și Andrei Radu

* Sinopsis: Un pictor grăbit și foarte tânăr își caută chirie. Răspunde la un anunț și nimerește pe Strada Popa Rusu, la numărul 30, unde îl întâmpină o femeie trecută de prima tinerețe și o cafea amară. O întâmplare banală declanșează un roller

coaster emoțional și imprevizibil. Drama și comedia își joacă feste reciproc iar adevărurile fac eforturi considerabile să rămână ascunse în spatele aparențelor.

21:30 CONCERT: SOUL SERENADE

* Soul Serenade este o nouă şi revigorantă interpretare acustică a direcţiei de "old time blues & jazz" care te va purta de pe străzile din Chicago până pe drumurile prăfuite din sud. În martie 2013, trupa a obţinut locul II la Festivalul European de Blues din Toulouse (European Blues Challenge), aceasta fiind şi prima participare a României la acest festival.

Locurile pe terasă se ocupă în ordinea sosirii la festival. Nu se fac rezervări. Biletele şi abonamentele se achiziţionează online sau la intrare în ziua evenimentului cu 20% mai scump! Festivalul se desfăşoară în aer liber, pe terasa Quantic, dar în caz de ploaie toate evenimentele se vor muta la interior, în sala mare a clubului.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.