Q Fest

Quantic, București
Intrarea Grozavesti
5-9 octombrie '16
Club Quantic impreuna cu Free Riders da startul festivalurilor indoor Sunteti pregatiti? 5 zile, peste 20 de trupe si artisti folk, rock alternativ, stoner, punk, si hardcore metal. PS: Si pentru ca noi iubim arta, piesele de teatru nu vor lipsi din program! Mai multe detalii

Vrei sa participi la Q Fest si vrei sa faci o fapta buna? 

Nimic mai simplu.
Vino alaturi de noi, Asociația Moto Free Riders, Club Quantic si Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti, si implica-te in campania “Indiferența ucide! Donează pentru viață!”, campanie ce are ca scop salvarea unor vieți prin donarea de sânge, cunoscută fiind criza acută prin care trec spitalele din România.


Membrii Free Riders vor fi acolo pentru tine in fiecare zi, incepand cu ora 7:30, te vor ajuta pentru a parcurge toate etapele intr-un timp cat mai scurt si te vor asigura accesul gratuit in cadrul Q Fest in perioada 05-09.10.
Persoanele care doresc să se implice se pot prezenta , în perioada 26-30 septembrie, la Centrul de Transfuzie Sanguină București, de pe strada Dr Felix nr. 89 (Piața Victoriei), începând cu orele 7:30.
Persoanele acceptate ca donator trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: vârsta cuprinsă între 18 și 60 de ani, greutate minimă 50 Kg, puls regulat (60 - 100 bătăi/minut), tensiune arterială sistolică între 100 şi 180 mmHg, să nu fi suferit în ultimele 6 luni intervenţii chirurgicale, să nu fi consumat grăsimi sau băuturi alcoolice cu cel puţin 48 de ore înaintea donării, să nu fi făcut tatuaj în ultimele șase luni, să nu se afle sub tratament pentru diferite afecțiuni (hipertensiune, boli de inimă, renale, psihice, hepatice, endocrine).


Nu pot dona sânge: femeile însărcinate, cele aflate în perioada de lăuzie sau în perioada menstrual, persoanele care suferă de hepatită (orice tip), TBC, sifilis, malaria, epilepsie sau alte boli neurologice, bruceloză, ulcer, diabet zaharat, afecțiuni cardiac, psoriazis, vitiligo, cancer, miopie forte (peste -6 dioptrii).


Puteți afla mai multe detalii privind condițiile ce trebuiesc îndeplinite de către cei ce doresc să doneze la adresa: http://ctsbucuresti.ro/conditii_admisibilitate.html

Vă provocăm să veniți alături de noi pentru a arăta că se poate!

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.