Prenumele

Sala Gloria , București
Strada Bucovina 6, București
luni, 23 aprilie '18, ora 20:00
Vincent, un agent mobiliar de succes si în curând fericit tată, este invitat la cină de către sora sa Babou și cumnatul lui Pierre, profesor la universitate. Mai multe detalii

Soția sa Anna, specialistă în modă, si prietenul lor din copilărie, Claude, trombonist la Filarmonica Radio, îl insotesc. O gluma nevinovată despre numele viitorului copil declanșează o cascadă de situații comice neprevăzute și dezvăluiri hilare care pun la grea incercare prietenia lor .

Sala Gloria, Strada Bucovina, numarul 6
Luni, 23 Aprilie, ora 20:00
Regizor: Razvan Savescu
Distributie: Mihai Calin, Claudiu Bleont, Alina Chivulescu, Ecaterina Ladin, Leonid Doni

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.