Pradatorul

The Temple Social Pub, București
Bulevardul Mărășești 71-73, București
joi, 22 octombrie, ora 20:00
O rapire sau o poveste de dragoste ? Mai multe detalii
"Pradatorul" este un spectacol care ascunde sub valul dulce ignorant al comediei un strigat impotriva sistemului, un protest impotriva banalului. Un spectacol care da viata pornirilor criminale si poftelor nebune care zac in fiecare din noi.
 
Ben un barbat psihotic si inadaptat la cerintele societati, o rapeste si o sechestreaza pe Gloria o tanara femeie complacuta perfect la viata anosta a omului simplu. Dupa un parcurs plin de lupte, dominare, jocuri si erotism, destinele lor se contopesc in cel mai neobisnuit mod cu putinta, ajungand amandoi sa vada ca viata inca are surprize de oferit.
 
Poate o relatie sa inceapa cu o rapire? Exista sindromul Stockholm? Sau uneori sa rapesti pe cineva, este exact gura de aer de care are nevoie o fiinta umana ?
 
"Pradatorul" este o fresca urbana care ne invita sa privim adanc in dorintele si principiile noastre.
 
"Omule, cica, fii supraom, inalta-te deasupra omeniei tale, pana sus in sferele trancedentale!! Realitatea insa, ti-o spun eu!! Omule ca sa fii cea ce esti, terfeleste-te... injoseste-te... coboara, mai jos, tot mai jos, jos de tot!"
 
Regia: Florin Fratila

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.