Povestea Globulețelor & Live Piano

The Fool, București
Calea Victoriei, nr. 118
sâmbătă, 7 decembrie '19, ora 11:00
Cine a inventat globulețele de Crăciun care ne împodobesc brazii în fiecare an și ne încântă cu frumusețea lor strălucitoare? De unde a pornit acest obicei? Mai multe detalii
În casa modestă a unui sticlar văduv, mănuțele unor copii care vor să își impresioneze tatăl, modelează accidental, nu un vas, ci o sferă mică de sticlă…În mijlocul unui joc de intrigi apare trimisul regelui care recunoaște valoarea acestei invenții și se grăbește să obțină cât mai multe globulețe pentru a intra în grațiile regelui. 
   Peripețiile copiilor pentru salvarea tatălui dintr-o situație delicată aduc imaginea inocenței lor într-o atmosferă plină de umor, suspans și bucurie susținută de cântece originale în acompaniament Live de pian.
La finalul spectacolului aveți cadou un atelier tematic de creație.
 

Părinții sunt invitați să se amuze alături de cei mici și pentru ca experiența să fie și mai plăcută, vă invităm să vă serviți alături de noi cafeluța de dimineață, pe care o veți putea comanda la fața locului, alături de bunătăți dulci, numa’ bune pentru o dimineață relaxată de week-end ;-) 

     Distribuție: Elena Vasilică, Adrian Ciglenean, Sebastian Paul

     Scenariu & Regie: Sebastian Paul

     Muzică: Elena Vasilică 

     Pian: Tibi Băncilă 

 

Durata spectacolului: 50 min

Durata atelierului: aprox. 25 min

 

Locație: The Fool, Calea Victoriei nr. 118

 

Locurile nu sunt alocate dar sunt limitate . Achiziționează-ți biletul din timp și alege-ți locul în sală, unde te invităm să te instalezi începând cu ora 10.30. 

Pentru orice informație suplimentară legată de spectacol, echipa Teatropolis Junior îți stă la dispoziție la:

️  0720683254/ 0735105702

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.