PlaYouth: Atelier de spray painting pentru copii

Atelier PlaYouth, București
Strada Barbu Delavrancea, Nr. 15, Sector 1
sâmbătă, 22 august '20, ora 11:00
Există foarte multe tehnici de pictat, însă ai experimentat vreodată pictatul la fel de distractiv ca cel cu ajutorul spray-ului?
Știai că în cadrul acestui atelier, copilul tău va învăţa să picteze un tablou cu valoare artistică, fără să aibă nevoie de o experienţă sau pregătire în domeniu?
Noi îi oferim copilului tău ocazia să: - își dezvolte abilităţi artistice și creative;
- realizeze un tablou cu tema - Spaţiu / Astronomie / Natură;
- petreacă timp într-un mod distractiv și unic alături de alţi copii;
- înţeleagă, practicând el înșuși, arta Grafitti-ului. :-) Mai multe detalii
Dacă vrei ca cel mic să participe doar la acest atelier, costul lui este de 75 RON și include toate materialele necesare realizării activităţilor.
 
Toți copiii vor purta mască și mănuși pe parcursul atelierului.
 
Locaţia evenimentului: Strada Barbu Delavrancea, Nr. 15, Sector 1, București.
 
Avem doar 10 locuri disponibile, iar atelierul se adresează copiilor cu vârste între 8 și 12 ani.
 
Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru detalii suplimentare la numărul de telefon 0755 655 566 sau la adresa de e-mail: contact@playouth.ro
------------------------------------------------------------------------------------------
Desfășurăm activităţile cu un număr mic de participanţi, în așa fel încât atenţia trainerului să fie distribuită egal către toţi și ca fiecare din ei să rămână cu ceva concret în urma fiecărei activităţi.
 
Dacă simţi să recomanzi activităţile PlaYouth și altor părinţi pe noi ne-ar bucura foarte tare și ţi-am fi extrem de recunoscători. Mulţumim!
——————————————————————————————
Fii sigur/ă că PlaYouth este locul pentru dezvoltarea copilului tău în relaţie cu tine! Iar ca să te convingi, te invităm să intrăm în conversaţie. Scrie-ne pe adresa de mail de mai sus sau intră direct pe site-ul nostru.

 Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.