Pinocchio – Teatru la Cinema | Hollywood Multiplex din Mall Vitan

Mall Vitan, București
Calea Vitan 55-59, Sector 3, București
sâmbătă, 21 aprilie '18, ora 17:30
A fost odată o buturugă veche de mii de ani Gepetto a găsit-o și a cioplit-o căci e un bun tâmplar!!! Cine nu cunoaște povestea lui Pinocchio? "Dacă minciunești...nasul ți-l lungești!" Mai multe detalii

Bătrânul Gepetto, tâmplar iscusit a găsit într-o bună zi o buturugă de pin. Din această buturugă el a cioplit un baiețel..căci tare îi mai era urât atât de singur la bătrânețe.
Zâna Albastră a dorit să îi aline singurătatea și a dat viață baiețelului. Dar iată ca după ce a prins viață Pinocchio a devenit un copilaș adevărat din toate punctele de vedere...mofturos și cam nescultător. Să îl însoțim pe baiețelul nostru din lemn în marea lui aventura..Stromboli,Dna Vulpe și Motanul Orb îl pun în încurcătură!
Cred că vom avea din nou nevoie de Zâna cu părul Albastru. 

Actorii vor da viață personajelor: Gepetto, Pinocchio, Vulpea, Motanul Orb, Strombolio, Zâna Albastră.
Distribuție: Ana Turos, Cristian Rus, Irina Enache.

Spectacol live de teatru interactiv recomandat copiilor cu vârsta între 3 și 7 ani.
Durata:45 de minute

Alocarea locurilor se va face în ordinea sosirii în sală. 
Vă rugăm să vă prezentați cu biletul la intrarea în sală cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului.

Prețul biletelor: 15 lei copii şi 25 lei adulți

Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.