Paula Seling | Concert in the Garden

Gradina Urbana, București
Strada Batiștei nr. 14
sâmbătă, 26 septembrie, ora 19:00
O voce inconfundabilă, o artistă completă cu 18 albume lansate și 20 de ani de carieră, Paula Seling este cu siguranță o figură emblematică a muzicii în România. Mai multe detalii

Ne-a bucurat inimile în edițiile Cerbului de Aur sau Eurovision la care a participat, ocupând un loc în istoria autohtonă cu una din cele mai bune clasări pe care le-a avut România în aceste competiții internaționale.
Pe 26 septembrie, Gradina Urbana vă propune un nou eveniment memorabil cu un recital unic susținut de către Paula Seling și trupa ei.
Vă așteptăm cu drag în gradina cu povești!
Eveniment susținut de Via Viticola Sarica Niculițel

Sâmbătă | 26 Septembrie | Greet: 19:00
Strada Batiștei nr.14 (în spatele hotelului Intercontinental)
Pre-sale: 75 Lei | Door: 100 Lei
Rezervări: 0762733224

* Avem rugămintea să luați în considerare că terasa se va inchide la ora 00:00.

Informatii:

- Bilete vor fi disponibile pentru achizitie la locatie in limita locurilor disponibile.
Prioritate au rezervarile cu bilet achizitionat. Ne rezervam dreptul de a anula o rezervare telefonica daca nu a fost insotita de bilet.
Aranjarea la mese va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de momentul achizitiei biletului.

- Rezervarile sau biletele cumparate de mai putin de 4 persoane vor fi asezate la mese cu alti participanti care au cumparat bilet, in limita locurilor disponibile si cu nu mai mult de 4 persoane/masa.

- Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat si vi se va pune o bratara de acces. Aceasta bratara este obligatoriu sa fie purtata pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.

- Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumatate de ora inaintea inceperii evenimentului.

- Avand in vedere dispozitiile legale date de Guvernul Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19 va informam si va rugam sa cooperati in respectarea tuturor normelor impuse.

- Va informam totodata ca intreg staff-ul locatiei, precum si partenerii sunt instruiti corespunzator pentru aplicarea regulilor si va rugam sa colaborati cu acestia pentru a respecta intocmai dispozitiile legale.

Copii până în 10 ani nu platesc bilet

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.