Nimic nu-mi scapa

Teatru la Cinema (Movieplex Cinema din Plaza Romania), București
Bulevardul Timișoara 26
sâmbătă, 8 decembrie '18, ora 20:00
Nimic nu-mi scapă - o comedie savuroasă, cu triunghiuri amoroase, detectivi și răsturnări de situație, la Teatru la Cinema din Plaza România. Sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 20.00. Bilete pe www.iabilet.ro. Mai multe detalii

“Nimic nu-mi scapă” este o comedie savuroasă adaptată după piesa „Încurcă lume” de A. D. Herz, o poveste intrigantă, în care dramele conjugale şi disimulările stârnesc hazul, totul spre deliciul publicului! 

Regia este semnată de Mihai Baranga, care creează și de această dată un spectacol de comedie de marcă. Situațiile imprevizibile, uneori chiar absurde, compun un spectacol de comedie de marcă în combinație cu interpretarea ireproşabilă a actorilor : Aniela Petreanu, Andra Iulia Stoicescu, Claudiu Maier, Mihai Baranga si Cristi Toma. Iată rețeta perfectă pentru o seară minunată petrecută împreună cu prietenii tăi! Ingrediente: Un conţinut incendiar (aventura organică, trio conjugal bio, umor pur), cinci actori, un regizor. Mod de preparare: Ingredientele se pun în scenă asistat, într-un spaţiu deosebit – la Teatru la Cinema! Actorii vor da viață  personajelor: Matei, Emil, Diana, Olga și Bungrăzescu. Spectacol live de comedie cu audiență generală. Durata: 90 de minute Distribuţie: Aniela Petreanu, Andra Iulia Stoicescu, Claudiu Maier, Mihai Baranga și Cristi Toma. Regizor: Mihai Baranga

https://www.amazon.com/clouddrive/share/kRgXZVCt57U7CNi34cLSKryVQ56dAr0hsLqmlr9zPD7

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.