NAVI & Band la The PUB Universitatii

The Pub - Universitatii, București
9, Bulevardul Regina Elisabeta, București 030167
miercuri, 4 decembrie '19, ora 21:00
NAVI cântă și își compune singură muzica de la 12 ani. S-a făcut cunoscută ca songwriter pentru artiști precum Morandi, Hotel FM (Eurovision 2011), Foișorul de Foc, Aurelian Temișan, Elena Turcu, Mihai Toma & Passione, Julie Mayaya și Vaida. Mai multe detalii

2014 este anul care marchează începutul carierei ei solo, prin controversatul clip “Picture Perfect”, urmat de single-urile “The Burning Process”, “Eyes Wide Shut” și “My Diary”.

În 2017, artista a semnat un contract casa de discuri Electrecord și și-a lansat albumul de debut, “Songbird”, un LP indie-pop ecletic care s-a bucurat de recenzii pozitive în țară și în străinătate.

Improvizația, spontaneitatea și autenticitatea sunt ingrediente nelipsite din concertele lui NAVI, fie că acestea se desfășoară în formulă acustică sau cu band complet.

În 2019, NAVI și-a deschis propriul studio în București, Demisec Records si a lansat primul single de pe noul album "Unicorn", intitulat "Box".

Rezervări: (0728) 843 782 

 
Bilet: 20 lei
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.