Exclusiv pe iabilet.ro

Musicalul My Fair Lady

Sala Palatului, București
Strada Ion Câmpineanu, nr. 28
joi, 6 iunie '19, ora 19:30
Musicalul My Fair Lady revine pe 6 iunie la Sala Palatului, o super productie cu Horia Brenciu, Irina Baiant, Ecaterina Ladin, Anca Turcasiu si multi altii. Pana pe 6 mai biletele au pret special! Mai multe detalii

DISTRIBUŢIE:

Eliza Doolittle - Irina Baiant 
Henry Higgins - Horia Brenciu
Colonel Pickering - Ernest Fazekas
Alfred Doolittle - Ionut Burlan 
Mrs. Higgins - Anca Țurcașiu 
Mrs. Pearce - Ecaterina Ladin
Freddy Eynsford Hill - Florin Budnaru
Zoltan Karpaty - Ovidiu Usvat
Harry - Tony Adam
George - Adrian Nastase
Mrs. Eynsford Hill - Irina Bucescu
Mr. Doolittle’s wife - Claudia Susanu 
Fetița - Sara Ardeleanu
 
 
Biletele au urmatoarele preturi:
 
- earlybird pana pe 6 mai: VIP 259 lei, Cat A 189 lei, Cat B 149 lei, Cat C 109 lei, Cat D 59 lei
- pret intreg pana pe 6 iunie: VIP 289 lei, Cat A 219 lei, Cat B 179 lei, Cat C 129 lei, Cat D 79 lei
 

Considerat astăzi unul dintre cele mai longevive și de succes musicaluri din toate timpurile, „My Fair Lady” a avut premiera mondială pe Broadway, în 15 martie 1956 și pe West End (Londra) doi ani mai târziu, devenind o legendă în lumea spectacolelor muzicale.
Spectacolul are în portofoliu 7 Premii Tony (6 dintre ele pentru versiunea originală), printre care „Cel mai bun musical” și „Cea mai bună regie”, un Theatre World Award, 5 Premii Olivier (pentru reluarea londoneză din 2001) și peste 2700 de reprezentații în total pentru producția originală – un record absolut pentru acele vremuri.

Cu această moștenire impresionantă, „My Fair Lady” vine în fața publicului din România, într-o versiune care include peste 70 de actori, muzicieni și dansatori, 200 de costume, un decor impresionant și un staff numeros, care fac posibilă transformarea spațiului într-unul de poveste și care compun împreună cea mai amplă producție privată de musical realizată în România. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.