Momolino Teatru și Povești pentru copii prezintă Povești copilărești din Țara lui Crăciun

Apollo 111, București
Strada Actor Ion Brezoianu, București
duminică, 15 decembrie '19, ora 10:30
Categorie de vârstă 3,5-10 ani

Momolino aduce bucuria poveștilor rostite și transformă trăirile într-un spectacol al bucuriei Mai multe detalii

Odată ce simțim mirosul primilor biscuiți cu scorțișoară sau al gerului care ne îngheață năsucurile, gândul nostru zboară la luminițe și steluțe strălucitoare, la îmbrățișări calde și bunătați căutate prin ungherele sufletului.

Dar cel mai mult și cel mai mult ni se face poftă de povești. Copiii adoră poveștile. Să le asculte. Sa le inventeze, să și le imagineze, să le povestească pe limba lor.

E noaptea de Ajun. O noapte mai liniștită și mai misterioasă ca oricare alta. Bradul e împodobit, luminițele sunt aprinse, colindele se aud ușor, râsetele de copii întregesc atmosfera în așteptarea lui Mos Crăciun.... în noaptea de Ajun totul este magic și orice e posibil. 

Vă așteptăm duminică, 15 decembrie la ora 10.30, să călătorim împreună pe un covor magic care ne va purta dintr-o poveste într-alta. Un spectacol-lectură cu 3 povești de Crăciun, acompaniate și animate de muzică live, cu arome de turtă dulce și portocale. Un spectacol inspirat din imaginația copiilor, în care jocul devine realitate și realitatea o joacă.

Spectacolul cu povesti muzicale este realizat împreună cu Mira Loghin, Dana Zaharescu – actriță si Loredana Mitruț muzician.

Cu o durata de 45 de minute, spectacolul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3,5 şi 10 ani, şi are loc la Apollo 111 Teatrul, Cladirea Universul, Str. Ion Brezoioanu nr. 23-25. Sala teatrului Apollo este dotata la cele mai inalte standarde tehnice si de securitate si poate gazdui in fotolii confortabile 130 de spectatori.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plăți cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Atunci când vii la spectacolele noastre, Momolino ar dori să îți facă câteva recomandări, care vor contribui la nevoia ta de confort și a celorlați.

E mai bine să achiziționezi biletul în avans. Dacă totuși nu ai reușit, verifică disponibilitatea locurilor. Pentru a evita supraaglomerarea sălii, nu putem suplimenta numărul de locuri.

Ar fi bine să ajungi în sală cu 10-15 minute înainte de începerea spectacolului. De multe ori actorii nu ies pe scenă pentru că accesul în sală este îngreunat de venirea spectatorilor pe ultima sută de metri. Iar copiii deja prezenți se plictisesc și își pierd răbdarea.

Odată început spectacolul nu mai e posibil accesul în sală, pentru a nu perturba calitatea reprezentației. În caz că ai întârziat, valabilitatea biletului se pierde. Te așteptăm cu drag la o reprezentație viitoare.

Folosește cu încredere garderoba de la intrarea în sala de spectacol. E inconfortabil pentru tine și ceilalți spectatori să ții hainele groase lângă tine pe toată durata spectacolului.

Culoarele de acces sunt folosite în timpul spectacolului, dar și pentru circulația părinților și a copiilor în situații de urgență mai mare sau mai mică. Așa că te rugăm să nu staționezi pe culoare. În acest fel respectăm normele ISU, care ne protejează pe toți atunci când alegem să le respectăm.

Odată intrat în sală, te rugăm să ocupi locurile pe care le-ai ales și să rămâi pe cât posibil așezat.

Te rugăm să închizi telefonul mobil pe durata spectacolului sau să-l treci pe modul silențios fără vibrație.

Știm că ceea ce se petrece pe scenă ar putea să te bucure tare, însă amintirile cele mai de preț sunt cele pe care le păstrăm în suflet. De aceea, din respect pentru creatorii spectacolului, pentru actori dar si ceilalți spectatori te rugăm să nu filmezi sau să fotografiezi scene din spectacol.

Vă rugăm să nu le lași copiilor la îndemână telefoane, tablete sau alte aparate electronice care pot distrage atenția.

Te rugăm să le oferi copiilor doar apă îmbuteliată. Ronțăielile sau fructele le pot face poftă copiilor de alături, iar zgomotul îi deranjează și pe ceilalți spectatori dar și pe actori.

Uneori se mai întâmplă ca un copil să plângă în timpul reprezentației. Copilul are nevoie de empatie si timp de liniștire. De aceea, te rugam să iesiti pentru cateva minute în foaier, și să reveniți în sală după liniștirea copilului.

Fiecare spectacol are o grupă de vârstă recomandată și te rugăm să o respecți. Dacă copilul e prea mic, atunci nu va putea urmări spectacolul pentru că se poate speria, poate fi o experiență neplăcută pentru el. Dacă e prea mare, se plictisește și devine agitat.

Pentru noi fiecare spectator e important, așa că te rugăm să păstrezi liniștea pe durata spectacolului. Vorbește în șoaptă dacă chiar e musai să comunici și, pe cât posibil, rămâi la locul tău până se termină spectacolul. Doar așa vor fi auzite replicile actorilor și vom avea reprezentații de calitate.

Ssst, liniște! E sala plină, copiii sunt nerăbdători să înceapă. Cortina se ridică încet și primul actor intră în scenă. Hai să urmărim piesa în liniște și pace. Acum avem acces la un număr special de magie prin teatru, pe care doar tu, spectatorul il poti face posibil. Gata, actorii intră în pe scenă: să îi lăsăm să-și spună povestea. Îți dorim o reprezentație care sa te umple de bucurie!

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.