Momolino Teatru și Povești pentru copii De-a Zana Maseluta

Apollo 111, București
Strada Actor Ion Brezoianu, București
duminică, 16 februarie, ora 11:00
Spectacol interactiv pentru copii
Categorie de vârstă 4-10 ani Mai multe detalii

Vino în lumea Momolino și te bucură de un nou spectacol jucăuş şi plin de umor, pentru toții copiii care au dinţişori de lapte şi se gândesc deja la magiile Zânei Măseluţă. O poveste în care copiii vor învăţa despre cum să ne fim de ajutor unii altora, despre ce inseamnă să dăruim, să oferim empatie şi încredere, despre cum facem faţa fricilor şi ne exprimăm emoţiile. Spectacolul îi invită pe copii și părinți să se bucure de prezent, acest timp nesfârşit al copilăriei, în care joaca este cea mai serioasă îndeletnicire. 
Se spune că, doi spiriduși din Țara lui Moș Crăciun, primesc o misiune specială: într-o singură noapte trebuie să o ajute pe Zâna Măseluță să colecteze dinții de lapte de la 7803 copii din România. Da, România, ați auzit bine!!

Spiridușa Mofturică, mereu încrezătoare şi optimistă, de abia aşteaptă această încercare. Spiridușul Răbdărică, plină de energie, insă sceptic în ceea ce priveşte misiunea, se teme că nu vor face faţă rolului de ... ajutoare ale Zânei Măseluţă. Cât despre Zână, este pe cât de surprinzătoare, pe atât de uşor de îndrăgit. De la o secundă la alta, cele 3 personaje magice călătoresc împreună cu copiii trecând dintr-o aventură într-alta. Așa ei află lucruri miraculoase despre Lună, despre stele, despre curaj și pasiune de la Ilinca și Paul, despre praful magic de adormit copiii şi despre dinţişorii de lapte care e important să stea la locul lor până le vine timpul să cadă. Aventuri noi, prieteni noi, râsete, cântece și un cer plin de stele strălucitoare. O noapte magică, pe care cei doi spiriduşi n-o vor uita vreodată. Oare şi voi, copii?
Distribuție: Adina Lucaciu, Georgiana Merdariu, Irina Velcescu

Text si regie Oana Răsuceanu
Costume și decor: Doina Pop

O productie Momolino Teatru si Povesti pentru copii

Durata spectacol 50 minute, recomandat copiilor cu vârste între 4 și 10 ani.
Spectacolul va avea loc la Apollo 111 Teatrul, din Strada Ion Brezoianu nr. 25, Clădirea Universul.

Biletul este valabil pentru o singură persoană. Accesul in sală se face doar pe bază de bilet, indiferent de vârstă.

Apollo111 Teatrul, este teatru si hub cultural privat, deschis in noiembrie 2016 in centrul Bucurestiului în Cladirea Universul, de pe strada Ion Brezoianu (langa Cismigiu). Sala teatrului Apollo este dotata la cele mai inalte standarde tehnice si de securitate si poate gazdui in fotolii confortabile 130 de spectatori.

REGULILE NOASTRE PENTRU CONFORTUL ȘI SIGURANȚA VOASTRĂ

Atunci când vii la spectacolele noastre, Momolino ar vrea să știi că:

E mai bine să achiziționezi biletul în avans. Dacă totuși nu ai reușit, verifică disponibilitatea locurilor. Pentru a evita supraaglomerarea sălii, nu putem suplimenta numărul de locuri.

Ar fi bine să ajungi în sală cu 10-15 minute înainte de începerea spectacolului. De multe ori actorii nu ies pe scenă pentru că accesul în sală este îngreunat de venirea spectatorilor pe ultima sută de metri. Iar copiii deja prezenți se plictisesc și își pierd răbdarea.

Odată început spectacolul nu mai e posibil accesul în sală, pentru a nu perturba calitatea reprezentației. În caz că ai întârziat, valabilitatea biletului se pierde. Te așteptăm cu drag la o reprezentație viitoare.

Folosește cu încredere garderoba de la intrarea în sala de spectacol. E inconfortabil pentru tine și ceilalți spectatori să ții hainele groase lângă tine pe toată durata spectacolului.

Culoarele de acces sunt folosite în timpul spectacolului, dar și pentru circulația părinților și a copiilor în situații de urgență mai mare sau mai mică. Așa că te rugăm să nu staționezi pe culoare. În acest fel respectăm normele ISU, care ne protejează pe toți atunci când alegem să le respectăm.

Odată intrat în sală, te rugăm să ocupi locurile pe care le-ai ales și să rămâi pe cât posibil așezat.

Te rugăm să închizi telefonul mobil pe durata spectacolului sau să-l treci pe modul silențios. Vă rugăm să nu le lași copiilor la îndemână telefoane, tablete sau alte aparate electronice care pot distrage atenția.

Te rugăm să le oferi copiilor doar apă îmbuteliată. Ronțăielile sau fructele le pot face poftă copiilor de alături, iar zgomotul îi deranjează și pe ceilalți spectatori dar și pe actori.

Uneori se mai întâmplă ca un copil să plângă în timpul reprezentației. Copilul are nevoie de empatie si timp de liniștire. De aceea, te rugam să iesiti pentru cateva minute în foaier, și să reveniți în sală după liniștirea copilului.

Fiecare spectacol are o grupă de vârstă recomandată și te rugăm să o respecți. Dacă copilul e prea mic, atunci nu va putea urmări spectacolul pentru că se poate speria, poate fi o experiență neplăcută pentru el. Dacă e prea mare, se plictisește și devine agitat.

Pentru noi fiecare spectator e important, așa că te rugăm să păstrezi liniștea pe durata spectacolului. Vorbește în șoaptă dacă chiar e musai să comunici și, pe cât posibil, rămâi la locul tău până se termină spectacolul. Doar așa vor fi auzite replicile actorilor și vom avea reprezentații de calitate.

Ssst, liniște! E sala plină, copiii sunt nerăbdători să înceapă. Cortina se ridică încet și primul actor intră în scenă. Hai să urmărim piesa în liniște și pace.  Acum avem acces la un număr special de magie prin teatru, pe care doar tu, spectatorul il poti face posibil. Gata, actorii intră în pe scenă: să îi lăsăm să-și spună povestea. Îți dorim reprezentație care sa te umple de bucurie!

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco,Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.