Matthew Bourne's Swan Lake- Lacul lebedelor

Happy Cinema, Sala 1, București
Soseaua Progresului 151-171 (Liberty Center), Bucuresti
sâmbătă, 6 aprilie '19, ora 18:00
Legendara și multi-premiata producție de dans Swan Lake/Lacul lebedelor de Matthew Bourne va fi difuzată în aprilie la Happy Cinema București. Mai multe detalii

Noua producție Swan Lake semnată de Matthew Bourne ajunge la Happy Cinema cu o abordare proaspătă pentru secolul XXI și este la fel de provocatoare și frumoasă ca întotdeauna.

Trailer-ul poate fi vizionat aici: https://youtu.be/zXmndhNqbM8

Această producție captivantă, îndrăzneață și plină de istețime este poate cunoscută în primul rând pentru că  segmentele dedicate în mod normal dansatoarelor au fost interpretate de o echipă masculină, ceea ce a încălcat convențiile, a răsturnat tradiția și a luat lumea dansului cu asalt.

Matthew Bourne împreună cu Lez Brotherston (Decoruri & Costume) și Paule Constable (Lumini) au creat o re-interpretare fabuloasă a  acestei piese clasice. 

Filmată  live la Sadler’s Wells Theatre, Londra, în ianuarie 2019, Swan Lake de Matthew Bourne îi are în distribuție pe Will Bozier -The Swan/The Stranger, Liam Mower - The Prince și Nicole Kabera -The Queen.

Spectacolul este câștigător al unui premiu Oliver și a trei premii Tony.

Matthew Bourne declară: “Sunt încântat că această nouă producție a spectacolului Swan Lake va fi difuzată în cinematografe. A devenit un clasic modern iubit atât de publicul britanic cât și în restul lumii.

Popularitatea acestui spectacol nu a fost nicicând mai mare, iar generații întregi au fost inspirate și emoționate de această poveste universală despre dragoste și acceptare.

Acum, la 24 de ani de la prima reprezentație Swan Lake semnată de mine, mai multă lume ca niciodată va fi capabilă să experimenteze puterea dramatică și fascinantă a acestui spectacol pe marele ecran.”

Biletele costă 26 de lei și pot fi achiziționate de la Happy Cinema sau online aici: http://bit.ly/2T23u4E

Website: www.happycinema.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.