Loredana, în Imaginarium

Sala Palatului, București
Strada Ion Câmpineanu, nr. 28
duminică, 8 noiembrie '15, ora 20:00
Pe 7 si 8 noiembrie, Sala Palatului va deveni spatiul plasmuirii si al fanteziei! Loredana, Diva absoluta a showbiz-ului românesc, sustine, pentru al patrulea an consecutiv, cel mai mare si mai asteptat eveniment al toamnei: show-ul Imaginarium. Mai multe detalii

 

Concertele pe care Loredana le sustine în fiecare toamna la Sala Palatului au devenit o traditie, începuta în 2012.

Artista a revolutionat industria muzicala din România, ridicând, an de an, nivelul show-urilor, care se situeaza la cele mai înalte standarde internationale

Productia grandioasa si prestatia artistica fara cusur a Loredanei au cucerit publicul si presa de specialitate.

Sedus de show-urile inedite si marete ale Loredanei, publicul asteapta cu nerabdare noua productie, Imaginarium.

De aceea, în acest an, artista a programat de la început doua serie de spectacol, care vor avea loc sâmbata, 7 noiembrie si duminica, 8 noiembrie, începând cu ora 20.00.

Loredana a intrat în istoria muzicala a României la 16 ani, când a devenit cea mai tânara participanta si câstigatoare a concursului Mamaia. De atunci, parcursul artistei în inimile publicului si în clasamente a fost de neoprit. Având capacitati vocale remarcabile, care îi permit sa abordeze toate genurile muzicale, inovativa, debordând de creativitate si magnetism, Loredana este Diva absoluta.

Loredana, în Imaginarium – pe 7 si 8 noiembrie, ora 20.00, la Sala Palatului! Un show de neînchipuit, în care vei percepe real imaginatia, nu doar cu ochii mintii!

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP, Magazinul V Generation de pe calea Mosilor, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.