Exclusiv pe iabilet.ro

Le Show Bizarre / Expirat / 16.04

Expirat Halele Carol, București
Strada Doctor Constantin Istrati 1, București 040542
joi, 16 aprilie, ora 21:00
Les Elephants Bizarres se întorc în Expirat cu piese noi și cu un videoclip pentru noul single "Leap of Faith“. Mai multe detalii

Vino sa te bucuri de noile lor piese dar și de cele pe care ai dansat în ultimele veri: "Inima la Soare", "Nu mă opri", "Hello", 'În culori", "Smile" sau "Necunoscut".

Les Elephants Bizarres este o trupă românească de synth-electro-pop înființată în 2007. Cu trei albume la activ și numeroase single-uri ce au răsunat în topurile radiourilor românești, LESEB este una dintre cele mai îndrăgite trupe din peisajul muzicii alternative românești.
De-a lungul carierei, baieții au cântat în deschiderea mai multor artiști internaționali printre care Maroon 5, Roxette, Billie Idol sau James Blunt.
În 2014 trupa a câștigat Best Alternative Band, premiu acordat de SUNETE Music Magazine.
Din Les Elephants Bizarres fac parte Ștefan Matei (voce), Enver Mamut (chitară), Tudor Amarandei (sintetizator), Alexandru Badea (tobe) și Mario Nichiforescu (bas).

Facebook: https://www.facebook.com/leselephantsbizarres
Instagram: https://www.instagram.com/leselephantsbizarres
YouTube: https://www.youtube.com/user/LesElephantsBizarres

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.