Lansare „EU” – DOC

Arenele Romane, București
Str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
sâmbătă, 13 octombrie '18, ora 21:00
După ce înțelegi mesajul de pe albumul „Eu”, poți să spui că ai ascultat o biografie completă a lui DOC. Mai multe detalii

Cele 16 piese ale albumului sunt suficiente pentru a ne prezența viața sa în versuri, încă de când era copil. Este un album introspectiv, necesar pentru a explica atât evoluția sa ca artist, cât și existența sa în sine. Piesele vin natural, iar poveștile sunt cele reale, așa cum spune chiar el „fără aditivi, fără diluanți”. Scrise exact așa cum s-au simțit, versurile sunt cântate de tovarășii vechi peste beat-uri noi și poate ăsta e motivul pentru care firul narativ continuă de la o piesă la alta.

DOC își lansează ultimul album pe 13 octombrie la Arenele Romane. Alături de el urcă pe scenă : Deliric, Vlad Dobrescu, Vlad Flueraru, Helen, Dorian, Cabron, Exile, Mimi și mulți alți artiști cu care va cânta piesele alea pe care le-ai avut tu în minte de când a urcat albumul pe Youtube. 

BILETE: 
Biletele #EarlyBird sunt SOLD OUT. 
Urmatoarele bilete #Presale sunt la prețul de 45 lei.

SPONSORI: 
AHEAD, Glo, Gambrinus, AQUA Carpatica

PARTENERI MEDIA: 
RADIO GUERRILLA, Utv, 5 to go, NOIZZ.ro, IQads, Sneaker Industry, IQool, Partipipal Events, We Must Be Trippin’

ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZIS!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.