Just Beat It // Michael Jackson Tribute by Jackson Live (Italy)

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
miercuri, 11 noiembrie, ora 21:45
Miercuri - 29 aprilie - vino să trăiești experiența unui concert Michael Jackson, chiar în Orașul cu Chef de Viață. Italienii de la Jackson Live vor recrea show-urile pline de energie și bucurie pură ale regelui. Mai multe detalii

Este momentul perfect să vii și să fredonezi piese de colecție precum ”Bad”, ”Beat It”, ”Billie Jeans” sau ”Dirty Diana”.

Acces: 19:00 // Show: 21:45

Bilete:
49 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă
29 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă

IMPORTANT:
Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.

Despre Tribute Nights:
În fiecare miercuri, la Berăria H, te bucuri de cele mai fidele interpretări #live ale artiștilor tăi preferați din toată lumea. Ți-am pregătit show-uri de excepție cu trupe tribut care arată la fel, se îmbracă la fel, au aceeași voce și aceeași energie ca artiștii cărora li se dedică. Mai bine să-i vezi decât să-i pierzi!

Rezervările se fac la 0725 345 345/ 0727 345 347 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.