Julie Mayaya “Haters” - lansare EP la The Pub

The Pub - Universitatii, București
9, Bulevardul Regina Elisabeta, București 030167
joi, 26 septembrie '19
Julie Mayaya te invita la lansarea primului sau EP din carieră.
La 7 ani de la câștigarea titlului Vocea României, Julie își găsește inspirația și, alături de Rootz Studio, începe producția primului sau EP. Mai multe detalii

După câteva luni de lucru intens alături de Marius Pop și Jean Piloiu, Julie a definitivat materialul discografic și îl va expune live pe 26 septembrie la The Pub Universității, acolo unde își așteaptă toți fanii și prietenii dornici sa o asculte și sa o sustina.
Odată cu expunerea live a EP-ului, Julie va lansa oficial și primul single de pe acesta, însoțit de videoclip.
"Haters" este o piesa motivationala născută ca răspuns la acest fenomen de mare amploare, "hatereala", care de cele mai multe ori produce efecte negative: stirbirea încrederii în sine, demotivare, depresie, jenă etc. Mesajul piesei este despre atitudine (Problema nu e problema în sine ci atitudinea fata de problema). 
Vino și tu joi, 26 septembrie 2019, la The Pub Universității și fii parte a unei experiente unice alături de un artist demn de scene internaționale. 
Pentru ca experienta sa fie inedita, vei avea posibilitatea sa degusti cocktail-uri exclusive: "Haters", "Love is over", "Don't stay away", "Say something", "Clap your hands", "I don't love you anymore", "Because he makes me smile", "Happiness you'll find" sau "Julie's dream". 

Foto credit: TIM Film
Important: Va aducem la cunoștință faptul ca, în cadrul acestui eveniment, vor fi captate imagini statice și în mișcare, care vor putea fi comunicate public pe rețelele de socializare si/sau alte canale media destinate promovării acestui eveniment. 
#MusicBringsUsTogether #Julie #JulieMayaya #LiveArtist #LiveMusic #Blues #BluesRock #LivePerformance #MyFirstEP #HatersAlwaysHate #26septembrie2019 #ThePubUniversitatii #SaveTheDate

 
Rezervari: 0728843782 sau www.the-pub.ro
 Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.