IUBIRE PENTRU TREI plus unu

miercuri, 20 iunie '18, ora 19:00
„IUBIRE PENTRU TREI plus unu“ aduce în scenă patru personaje principale construite „în oglindă“: Gogu(Andrei Bratu), Clementina(Maria-Magdalena Chihaia), Ortansa(Adela Mihai) și Emilian(David Ionescu). Aceste personaje, suferind de mania auto-caracterizării, vorbesc cu plăcere despre ele însele și lasă impresia că se cunosc foarte bine. Dar oare așa sunt văzute și de către ceilalți (inclusiv de către public)? Mai multe detalii

În timp ce protagoniștii piesei își etalează portretul interior, apare în scenă un cuplu de dansatori(Daniela Niculae și Bogdan Iacob) care prin limbajul trupului reușesc să transmită emoție și pasiune.

Toate aceste personaje primesc un stimulent financiar și „mituiesc“ spectatorul pentru ca acesta să fie părtaș la „combinațiile necurate“ în care îl introduce piesa.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.