Exclusiv pe iabilet.ro

Improfool cu Micutzu, Bucălae, Geo, Claudiu, Coșarcă și Ciprian

The Fool, București
Calea Victoriei, nr. 118
miercuri, 20 noiembrie '19, ora 20:00
Miercuri, 20 noiembrie, e #ImproFool - show-ul de improvizaţie dependent de sugestiile publicului. Hai să vezi un spectacol nou în fiecare săptămână! Mai multe detalii
Ce se întâmplă la ImproFool?! Nici Bunuţu’ nu ştie. Uneori e cu replici proaste şi amuzante, alteori e cu situaţii dubioase şi amuzante, câteodată se lasă cu hit-uri muzicale şi amuzante. N-ai de unde să ştii ce-o să fie, dar clar o să fie ceva ce n-a mai fost. 
 
Îşi lasă materialul acasă şi urcă pe scenă: Micutzu, Bucălae, Geo, Claudiu, Coșarcă și Ciprian.
 
Pentru acest spectacol bilete se găsesc și în orașul tău! Tu alegi de unde cumperi. Ia biletul și vino la spectacol! 
 
Accesul se face cu o oră înainte de spectacol și este permis până la ora de începere.
 
Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
 
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). 
 
În atenția celor care achiziționează bilete la separeu! Biletul este valabil pentru un grup de maxim X persoane.” (X = nr. maxim de persoane din fiecare separeu: 14, 10, 8, respectiv 10).
 
Pentru alte întrebări sau probleme referitoare la biletele achiziționate, contactează-ne pe pagina de facebook Headline Management, pe adresa de mail contact@iabilet.ro.
 
Te informăm că la evenimentele noastre accesul persoanelor sub 16 ani nu este permis. 
 
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.  
 

Îți mulțumim că ai ales să te distrezi cu noi!