Implant Pentru Refuz unplugged @ Backyard Acoustic Season

Verde Stop, București
Barbu Vacarescu 162 - 164
joi, 29 iunie '17, ora 19:00
Seria de concerte Backyard Acoustic Season revine la București cu un nou sezon! Primul concert – Implant Pentru Refuz unplugged pe 29 iunie la Verde Stop Mai multe detalii

Anul trecut, seria de concerte Backyard Acoustic Season a adus laolaltă 16 artiști și formații în opt concerte acustice pe timp de vară într-un spațiu urban alternativ din inima Bucureștiului. În acest an, conceptul Backyard Acoustic Season se extinde, noi serii de concerte urmând să aibă loc la Timișoara și la Oradea; în același timp, seria continuă și la București începând cu data de joi, 29 iunie, într-un nou spațiu: Verde Stop (str. Barbu Văcărescu nr. 162-164)! Biletele sunt puse în vânzare prin rețeaua iabilet.ro.

 Backyard Acoustic Season la București va avea loc în serile de joi, din două în două săptămâni, la Verde Stop iar programul concertelor este următorul:

29 iunie: Implant Pentru Refuz
6 iulie: Ada Milea & Alexander Bălănescu – „God’s Playground”
20 iulie: Travka
3 august: The Mono Jacks
17 august: Robin and the Backstabbers
31 august: byron
14 septembrie: Coma
Biletele costă 30 de lei în avans (40 de lei în seara concertelor, la intrare) și sunt disponibile în rețeaua www.iabilet.ro.

Un eveniment susținut de Silva. Partener media - Radio Guerrilla.

Urmăriți cele mai noi informații despre seria de concerte pe pagina de Facebook Backyard Acoustic Season: http://fb.com/AcousticSeason.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.