Idiot Prayer

Happy Cinema, Sala 1, București
Soseaua Progresului 151-171 (Liberty Center), Bucuresti
joi, 5 noiembrie, ora 19:30
Idiot Prayer - Nick Cave Alone at Alexandra Palace îl prezintă pe Nick Cave cântându-și piesele la pian într-o formă nemaivăzută, de la Bad Seeds și Grinderman, până la Ghosteen, recentul album Nick Cave & the Bad Seeds. Mai multe detalii

Filmul include interpretarea unor piese precum Into My Arms, The Mercy Seat, Higgs Boson Blues and Girl In Amber. Filmat în iunie 2020 și gândit inițial ca un eveniment exclusiv online, fanii vor putea vedea filmul în cinema, cu un extended cut ce conține patru show-uri exclusive. Înregistrat în perioada în care Marea Britanie ieșea treptat din izolare și conceput ca o reacție la această izolare din lunile precedente, Idiot Prayer este un suvenir al acestor timpuri stranii. Materialul a fost filmat de premiatul Robbie Ryan (The Favourite, Marriage Story, American Honey) în West Hall din Alexandra Palace. A fost editat de Nick Emerson (Lady Macbeth, Emma, Greta) cu muzică înregistrată de Dom Monks.

 

Trailer: https://youtu.be/0mdfGJwlEaU

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco,  Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.