Ian & Azteca, Flxrin si Sapte @Club Subteran

Subteran, București
Calea Rahovei 147-153
joi, 14 februarie '19, ora 21:00
Joi, 14 februarie, ne vedem in Club Subteran la un show sustinut de cei mai fresh artisti ai momentului, artisti care reprezinta noua imagine a scenei trap din tara. IAN & AZTECA, alaturi de Flxrin si Sapte vin să-și aducă non-conformismul pentru care sunt recunoscuți pe scena noastră, puși pe spectacol si vibe-uri blană! Mai multe detalii

Biletele se vor putea achizitiona on-line in numar limitat.

Vă așteptăm în număr cât mai mare să facem show-ul ăla monstru, pe care îl vrem cu toții!

Clubul isi rezerva dreptul de a selecta clientii.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.