Horia Brenciu şi HB Orchestra pe scena Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe, București
Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
miercuri, 27 ianuarie '16, ora 21:00
Dacă crezi că un showman şi un playlist de top sunt elementele cheie pentru un spectacol de neuitat, vino pe 27 ianuarie, de la ora 21.00, la Hard Rock Cafe. Protagonistul serii va fi Horia Brenciu, care alături de HB ORCHESTRA, îţi va oferi un mix irezistibil de hituri internaţionale şi piese proprii. Mai multe detalii


Horia Brenciu este un entertainer înnăscut, care de-a lungul timpului a cucerit publicul din postura de solist vocal, actor sau gazdă a unor emisiuni TV. Împreună cu HB orchestra, cea mai complexă orchestră din showbizul românesc, carismaticul artist va pune în scenă un spectacol inedit, interpretând de la balade sentimentale până la refrene ritmate lansate de legendele rock’n’roll-ului. Dar va face în egală măsură senzaţie cu melodiile proprii, printre care se numără foarte îndrăgitele hituri „Fac ce-mi spune inima” şi „Hello”.


Biletele pentru showul din 27 ianuarie se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Hard Rock Cafe Bucuresti, Magazinul Muzică, Magazinele Uman, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de ma Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex) IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţară) şi la Hard Rock Cafe.


Biletele au următoarele preţuri:
-140 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
-100 de lei, cu loc în sală, zona de fumători sau nefumători.

Un eveniment recomandat de Magic FM.