Horia Brenciu & HB Orchestra

Beluga Music & Cocktails, București
Lipscani 30-34
vineri, 12 mai '17, ora 23:55
Pentru VINERI 12 MAI - am pregătit ingrediente perfecte pentru o seară de neuitat în submarinul de pe Lipscani – Beluga Music & Cocktails. Pe scena noastră va urca un showman cu un playlist de top: Horia Brenciu alături de HB ORCHESTRA, care ne vor oferi un mix irezistibil de hituri internaţionale şi piese proprii. Mai multe detalii

Horia Brenciu este un entertainer înnăscut, care de-a lungul timpului a cucerit publicul din postura de solist vocal, actor sau gazdă a unor emisiuni TV. Împreună cu HB Orchestra, cea mai complexă orchestră din showbizul românesc, carismaticul artist va pune în scenă un spectacol inedit, interpretând de la balade sentimentale până la refrene ritmate lansate de legendele rock’n’roll-ului. Dar va face în egală măsură senzaţie cu melodiile proprii, printre care se numără foarte îndrăgitele hituri „Fac ce-mi spune inima” şi „Hello”.

Submarinul nostru este destinatia preferata a celor care stiu sa aprecieze muzica bună însotiță de cele mai bune cocktail-uri. Garantăm distracție și party-uri de neuitat!

Ne găsiti pe strada Lispcani nr. 30 – 34 (langa H&M), vă așteptăm cu cea mai mare gască de prieteni, echipa noastră de barmani v-a pregătit show-uri remarcabile.

In submarinul nostru toate misiunile au o singură destinație – nopți albe în centrul Bucureștiului!

Biletele pot fi găsite online pe iabilet.ro și în format fizic în zilele de program la True Club, strada Covaci, Nr. 19 (Miercuri-Duminica, dupa ora 18:00)sau în Beluga Music & Cocktails, strada Lipcani nr 30-34 (Vineri și Sâmbată, după ora 18.00). Concertul va incepe dupa ora 24:00.

Pret bilet*: 50 Lei

Rezervari: 0752525353.

*Concertul se desfasoara in regim de club, iar achizitionarea biletului nu implică automat și loc la masă.

www.belugamc.ro – your weekend party place