HARRY POTTER ȘI PIATRA FILOZOFALĂ™ - ÎN CONCERT

Sala Palatului, București
Strada Ion Câmpineanu, nr. 28
joi, 1 iunie '17
WISE TRUMPETS PREZINTĂ HARRY POTTER ȘI PIATRA FILOZOFALĂ™ - ÎN CONCERT În premieră în România, spectatorii vor putea urmări una dintre cele mai îndrăgite pelicule din istorie: Harry Potter și Piatra Filozofală™ alături de Orchestra Simfonică București care va interpreta partitura întregului film Mai multe detalii

Wise Trumpets anunță lansarea spectacolului Harry Potter și piatra filozofală – în Concert pe 1 iunie, ca parte a seriei de concerte dedicate filmelor Harry Potter. La concert va participa Orchestra Simfonică București, care va interpreta fiecare notă din coloana sonoră originală compusă de John Williams, sincronizându-se cu proiecția peliculei în HD, pe un ecran de 12 metri. 

CineConcerts este unul dintre principalii producători de experiențe muzicale live interpretate alături de conținutul vizual. La începutul acestui an, CineConcerts și Warner Bros. Consumer Products au anunțat seria de concerte dedicate filmelor Harry Potter, un nou turneu mondial de concerte care celebrează filmele Harry Potter. Concertul cu muzica de film Harry Potter, ce a avut premiera în iunie 2016, reprezintă încă o experiență magică din lumea vrăjitorească a lui J.K. Rowling.

Justin Freer, președintele CineConcerts și producătorul/dirijorul seriei de concerte dedicate filmelor Harry Potter, a devenit rapid unul dintre cei mai aplaudați dirijori ai muzicii de film, cu o listă lungă de proiecte, începând de la concertele simfonice complete și până la prezentările cu proiecție. A apărut alături de câteva dintre principalele orchestre din lume, precum Orchestra Simfonică din Chicago, Orchestra Filarmonică din Londra, Filarmonica din New York, Orchestra Filarmonică din Philadelphia, Orchestra Simfonică din San Francisco și Orchestra Simfonică din Sydney.
Despre spectacolul Harry Potter și piatra filozofală – în Concert, Justin Freer spune: „Seria de filme Harry Potter reprezintă unul dintre acele fenomene culturale unice din viață care continuă să încânte milioane de fani din întreaga lume. Ne face mare plăcere să vă anunțăm că oferim în premieră o oportunitate de a urmări partiturile muzicale de excepție, interpretate de o orchestră simfonică, simultan cu proiectarea pe un ecran uriaș a filmului îndrăgit. Va fi un eveniment de neuitat.”

Brady Beaubien de la CineConcerts și producătorul seriei de concerte dedicate filmelor Harry Potter a adăugat: „Harry Potter este sinonimul divertismentului în întreaga lume și sperăm că prin interpretarea acestei muzici incredibile împreună cu filmul complet, publicul se va bucura de reîntoarcerea în această lume, alături de numeroasele personaje și aventurile minunate care o populează.”

Pentru mai multe informații despre seria de concerte dedicate filmelor Harry Potter, accesați
www.harrypotterinconcert.com.

###
Orchestra Simfonică București
Fondată în 2007, din inițiativa a trei tineri ambițioși, Orchestra Simfonică București reunește peste 100 dintre cei mai valoroși instrumentiști din România. Printre nume celebre alături de care a concertat Orchestra Simfonică București se află: Angela Gheorghiu, Sarah Brightman, Tarja Turunen, Jose Luis Gomez, Jin Wang, Tiberiu Soare, Alexandre Bloch, Sarah Chang, Daishin Kashimoto, Erik Schumann și mulți alții.

HARRY POTTER, personajele, numele și semnele de identificare aferente sunt mărci comerciale și materiale protejate de drepturi de autor ale companiei Warner Bros. Entertainment Inc. J.K. ROWLING`S WIZARDING WORLD™ J.K. Rowling și Warner Bros. Entertainment Inc. Publishing Rights © JKR. (s17)

HARRY POTTER characters, names and related indicia are © & TM Warner Bros. Entertainment Inc. J.K. ROWLING`S WIZARDING WORLDTM J.K. Rowling and Warner Bros. Entertainment Inc. Publishing Rights © JKR. (s17)

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.