Grimus & Braii @ ALT Nights in Quantic

Quantic, București
Intrarea Grozavesti
miercuri, 27 noiembrie '19, ora 19:00
ALT Nights vrea să te scoată din cotidian și te inspiră să trăiești cu energie în timp ce descoperi nuanțe noi și complexe din rock-ul alternativ. La ALT Nights îți petreci timpul cu persoanele dragi pe o vibrație sonoră excelentă. Mai multe detalii

Quantic te invită, pe 27 Noiembrie 2019, la prima seară din seria ALT Nights, unde vom avea alături de noi două trupe de excepție:

Grimus – o trupă ce nu mai are nevoie de nici o prezentare publicului din România, trupă cu 14 ani la activ pe scena rock-ului alternativ românesc, 4 albume pline de “Culoare” și nenumărate experiențe unice la fiecare concert pe care l-au susținut.

Trupa invitată special pentru acest eveniment este BRAII și vin în Romania pentru prima oară tocmai din Ucraina.

BRAII este formată în anul 2017 și are un sound unic în zona post-punk/indie-rock. Riff-urile de chitară atrăgătoare se îmbină perfect cu vocea întunecată dar sexy a vocalistei Oksana. Show-ul lor îți vor oferi o nouă perspectivă asupra muzicii alternative.

BRAII

Oksana Bryzgalova – voce, chitară
Bass - Aleksei Krivosheiev
Andrei Shulakov - chitară
Tobe - Slava Los


Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.